2777
2789
عنوان

خانمای خانه داروهنرمندکمک.😧😭

106 بازدید | 8 پست

خیرسرم خواستم هنرنمایی کنم جلوشوهرم وخیارشوردرست کردم.حالاخوب شدزیادنبودولی همون چندتاهم یه جوروحشتناک بادکردنوهرکدومش اندازه یک کیلوشده.وشدیدکپک زده.خواهشاهرکی خیارشورخوشمزه بلده بگه درست کنم تااینوندیده.😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیار هارو بشور قشنگ بزار خشک بشن. سیر پوست بگیر ..آب جوشیده خنک شده . نمک و فلفل .با رزماری و ترخون .همه رو مرحله به مرحله بریز داخل ظرفت . نخودم بریز برای اینکه کپک نزنه.. درشو ببند محکم بزار برسه.. 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

اول قشنگ بشور بزار خشک بشن

شیشه هاتم از قبل با آب جوش بشور بزار تو آفتاب خشک بشن دوتا حبه سیر و یکم ترخون تازه و یه فلفل بنداز ته شیشه روش خیارهارو بزار یک سوم شیشه رو سرکه سفید بریز 

۴ تا لیوان آب جوشیده ولرم رو با ۴ تا قاشق غذا خوری نمک حل کن بریز روی بقیه شیشه تا پر بشه  

سرش رو محکم ببند 

تو یه قابلمه بزرگ آب بریز شیشه هارو بزار توش بزار رو گاز تا رنگ خیارها عوض بشه ۴۰ دقیقه خوبه با آتیش کم 

۱۰ روز بعد آمادس 

😬😬😬😬

دستتون دردنکنه که جواب دادین.

من به ایجوری درست کردم.

شیشه هام ازاین شیشه ترشی های معمولی بودوخشک تمیز.بعدتویک قابلمه یک لیوان ونیم اب ریختم چهارقاشق نمک.گذاستم جوش بیادوبعدازنصف لیوان بشترسرک ریختم وگازوخاموش کردم گذاستم اب وسرکه ولرم بشه.وبعدش هم توشیشه چندتاخیارگذاشتم وهشت تانخودریختم یکحبه سیروچندتاساقه ترخون ومرزه.بعدخیاردوباره ترخون ومرزه.بعدسرشیشه رومحکم بستم وگذاشتم توای تابجوشه.....

وبعدازحدودا7یا8دقیقه شیشه رودراوردم وگذاشتم توکابینت وبعدازسردشدن شیشه گذاشتم تویخچال

ولی ولی متاسفانه بعدازدوروز دیدم خیلی وحشتناک وخراب شده.که مجبوری انداختم رفت😢😢😢