2777
2789

مایه خانم دکتری توشهرمون هست اسمش پردیس بخشایی هست خیلی کارش خوبه یعنی از همه جا میان پیشش براکاشت و نازایی بخدا فقط گفتم اگه کسی بخواد بیاد پیشش اصلا تبلیغ نیست اگه میخواین پیج اینستاشو بدم ببینین یعنی خانم هست30سال نازایی داشته بعد اومده باردار شده

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برو کلیپاشو ببین کلی سرحال میای پیجشم بازه

رفتم دیدم خیلی گریه کردم. گلم من جنین دارم اهواز. نميدونم ميشه انتقال بدم گچساران فکر نکنم بشه شما اطلاع داری 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
رفتم دیدم خیلی گریه کردم. گلم من جنین دارم اهواز. نميدونم ميشه انتقال بدم گچساران فکر نکنم بشه شما ا ...

نمیدونم عزیزم من یهو این اوم ب ذهنم گفتم اگه کسی بخواد بره پیشش

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
گچساران

میشه پیجشو بدین بی زحمت 

پیدا نکردم

میشه برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین؟من هر امضایی ک درخواست صلوات کرده باشه میفرستم امیدوارم شما هم برا من بفرستین  
فقط برو کلیپاشو ببین کلی سرحال میای پیجشم بازه

آهان دیدم

میشه برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین؟من هر امضایی ک درخواست صلوات کرده باشه میفرستم امیدوارم شما هم برا من بفرستین