2777
2789
عنوان

تناسل پسر

937 بازدید | 40 پست

سلام پسرم یک سال ونیمشه از ۴۰ روزگی ختنه کردیم الان حس میکنم تناسلش کوتا وریز البته مادرشوعرم میگه ارثی یچهاش اینجور بودن ولی حس میکنم کوچک هست تو یعنی باید پوستش بزنم عفب معلوم بشه اول طبییعی بود بعد ختنه اینجور شده خدای نکرده میترسم عقیم نباشه

تعداد رای : 14
نظرسنجی
تناسل پسر
12
85%
تناسل پسر
2
14%

نظرسنجیت واس چی بودع  

ن چیزی نیس نگران نباش

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم 

پسر یکی از فامیل رو دیدم دقیقا اندازه نخود بود 

مال یکی دیگه هم همینطوری بود 

ولی پسر من ببخشید اینو میگم مثلا حدودا مث بلوطه شاید کمی ریزتر اینو گفتم که بدونی اندازه ها متفاوته

منتظر اتفاقات خوبم 

نه عزیزم نگران نباش میدونم چون مادری نگرانی ولی من دوتا پسر دارم هرکدوم ی جورن  دیگه واضح تر نمیگم😂

بعدم بالاخره دکتر تو نوزادی معاینه کرده دیگه اگه مشکلی بود میگفت

پسرمنم ۹سالشه همینه...دکترجی بایدببرمش

خدایاخداجونم همه یه مریض هاروشفابده مشکلاته همه روحل کن.ماهمه امیدمون به توهه.منم شفابده خودت که میدونی عصبی ام.مشکلاتمم حل کن..خدایابه امیدبه تو..الهی شکرت...