2777
2789

سلام دوستان..من و شوهرم حدود ۵ سال با هم رابطه داشتیم بعد با هم ازدواج کردیم و عاشق هم بودیم.. توی این ۵ سالی ک با هم بودیم اتفاق افتاد ک بهم خیانت کرد ولی جوری ک من نفهمم ینی منو هم میخاست. منم همیشه تو فکرش بودم ب مدت دو هفته بهش خیانت کردم. تا وقتی ک گفت میخام بیام خاستگاری منم کلا آدم مثبتی شدم. دو ساله ازدواج کردیم الان باردارم. هیچ کار اشتباهی نکردم تا حالا هیچوقتم ب خیانت بهش فک نمیکنم ولی دست خودم نیست اصلا بهش اعتماد ندارم. ینی خیلی بی اعتمادم جوری ک فقط خودم دارم اذیت میشم ب نظرتون چیکار کنم باهاش حرف بزنم؟ یه موضوع دیگه امروز تو گوشیش نگا کردم دیدم دیروز فیلمای سوپر سرچ کرده تو گوگل. خیلی تعجب کردم اصلا همچین کاری نمیکرد.. نمیدونم باید چیکار کنم یا چجوری باهاش حرف بزنم...راهنماییم کنین لدفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دنبال حرف یا ادم عاقلی. از من میشنوی برو پیش مشاور  وسلام 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ساعتی ک فیلم سوپر سرچ کرده بعدش اومد و وارد رابطه شد باهام

چه دقیقی ماشالا

فیلم سوپر دیدن که خوب نیست ولی دلیل خیانت نمیشه هاااا

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه

گل من این افکار رو بریز دور 

با فکر کردن به گذشته فقط لذت الان رو از خودت میگیری 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

عزیزم در درجه اول بهتره با یه مشاور مشورت کنی اونا در این زمینه تخصص دارن

ممکنه اصلا مشکلی نباشه و شما تو ذهنت منفی فکر میکنی و خودتو اذیت میکنی

یا نه مشکلی هست که باید باهم حرف بزنید مستقیم باهاش حرف بزنید بهتره 

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
عزیزم در درجه اول بهتره با یه مشاور مشورت کنی اونا در این زمینه تخصص دارن ممکنه اصلا مشکلی نباشه و ...

اره خب من فک میکنم واقعا چیزی نیست . این وسط خودم دارم اذیت میشم . حتی شبا کابوس میبینم دیگه. خیلی خودم دارم اذیت میشم

سلام عزیزم خوبی  بعضی مرده ها نیاز دارن به این جور فیلم ها ولی نباید بزاری بهش عادت کنه چون میل جنسیش بهت کم میشه و فقط از اون طرف ارضا میشه سعی کن باهاش مطلب رو باز کنی بگی بیا باهام ببینیم و بعد بحث رو باز کن بگو دوست دارم از رابطه خودمون عمیق تر لذت ببریم 

بایه سوال شروع کن 

بهش بگو اگه نیاز داشتی مستقیم میومدی پیش خودم .

اگه نیاز نداشتی چرا پس سراغ فیلمهایی رفتی که زشت و زننده است بگو خودتو جای من بزار اگه تو گوشیم فیلم یا عکس مردهای غریبه ببینی خوشت میاد تازه بدترش اینه که بعدش با فکر و هوس اونها بغلم خوابیدی .

بگو خیانت فقط بغل یکی دیگه خوابیدن نیست حتی تو حسرت بغل یکی دیگه بودنم خیانته یا با لذت یکی دیگه رو ورانداز کردنم خیانته.

دراخر سر بهت بگم زیاد خودتو ناراحت نکن

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم