2777
2789
عنوان

نوزادتون رو به کدوم جهت میخوابونین

659 بازدید | 22 پست

من نوزادم تقریبا دو هفته است به دنیا اومده.

بیمارستان بهم میگفتی هر وقت میخای بخوابونیمش یا به پهلوی راست یا چپ بخوابون.که اگه استفراغ مرد برنگرده تو گلوش.مامانم میگه اگه همش به پهلو بخوابونی سرش فرم میگیره.حالتکشیده میشه.به پشت هم (طاق باز)بخوابونی که پشت سرش هم صاف بشه و کلا سرش گرد و خوشگل بشه

شما چکار میکنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐نترس شکل نمیگیره اون استخون فقط ملاجش هنوز شله نه اسخون کلش که عحبا کاری که گفتن بکن

آخه خواهر شوهرم هم بچش الان چهار ماهه..اونم میگه از بس به پشت خوابوندم پشت کلش صاف شده..  

من هر سری ب یطرف فقط وقتی بیدار بود ب پشت ب پهلو میخوابوندم یچی مث تشکی چیزی میذاشتم پشتش ک برنگرده ...

الان سرش فرم نگرفته؟ الان چند وقتشه؟ آخه نوزاد من که همش خوابه تقریبا..بیداریش ماله وقتی هست که داره گریه میکنه و باید بغلش کنم...

من هم طاق باز هم راست و چپ میذاشتم، هر 3تا رو بذار که سرش خوب فرم بگیره ، پسرمو برده بردم دکتر یه زن ...

خب مواقعی که طاق باز میذاشتین کی بود؟ بعد از شیر خوردن هم طاق باز میذاشتین؟ استفراغ نمی‌کرد برگرده تو حلقس؟

من هم طاق باز هم راست و چپ میذاشتم، هر 3تا رو بذار که سرش خوب فرم بگیره ، پسرمو برده بردم دکتر یه زن ...

اره کاملا فرم میگیره

دخترمنم اوایل سرش کشیده شده بود از بس رو پهلو بود ولی الان مو دراورده و بزرگ شده اصلا معلوم نمیشه

خب مواقعی که طاق باز میذاشتین کی بود؟ بعد از شیر خوردن هم طاق باز میذاشتین؟ استفراغ نمی‌کرد برگرده ت ...

بعد اینکه آروقشو کامل گرفتی به پشت بخوابون البته ترجیحا شب نباشه مثلا خواب روزش که مدام بهش سر میزنی باشه

خب مواقعی که طاق باز میذاشتین کی بود؟ بعد از شیر خوردن هم طاق باز میذاشتین؟ استفراغ نمی‌کرد برگرده ت ...

اون موقعم میذاشتم ولی خب بیدار بودم تا 3ماه خواب نداشتم حواسم بهش بود نه استفراغ نمیکرد اصلا 

عزیزم اگ بخوای طاق باز بذاری حواست بهش باشه......وقتی خابه با احتیاط کامل ک کورش نکنی یوقت با قیچی مژه هاشو بزن