دعاکنید برام امروز ۱۱ روز هست که زایمان کردم و اولین شبی هست که اومدم خونه خودم و قراره تنها باشم با دخترم و شوهرم
دعا کنید از پس همه کارام بر بیام
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نگران نباش عزیزم انشالله خیلی راحت تر از این 10 روز میگذرونی. منم دقیقا روز 11 پسرم اومدم خونه م. شاید باورت نشه. 10 روزی که خونه بابام بودم شب تا صبح نخوابید این بچه. دقیقا از شبی که اومدم خونه خودم شب تا صبح بی صدا گرفت خوابید. فقط پا میشد شیر میخورد دوباره میخوابید.
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
پسر منم 5 ماهشه غریبم اینجا گاهی از ته دل مامانمو صدا میزدم ک بیاد کمکم
منم غریبم و فقط خواهر شوهرم ی خیابون پایین تر از ماست و مادرم هم فوت شده
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
گلم قدم نو رسیده مبارک.فقد تا میتونی کم بغلش کن تا بغلی نباش و عادتش بده سر ساعت ۱۱یا ده و نیم خاموشی تا برای همیشه همون ساعت میخوابه.هر روز رازیانه با نبات داغ بخور تا هم شیرت زیاد بشه و هم نفخ غذا رو بگیره.نمیخواد به حرف پرستارها هم گوش کنی هر دو ساعت یه بار بچه رو بیدار کنی و شیر بدی، هر وقت گشنش بشه خودش پا میشه.بخدا دختر برادر شوهرم.اینقد تپل بود دنیا اومد.اومد به حرف پرستارا گوش کرد.بچه ی بدبخت نه خواب خوبی داش نه وزن خوبی.هنوزم که۷سالش شده هر مریضی میاد اون اولین نفر.از بس وزنش زیر خط سلامت و لاغر.بخدا من این دو سه تا اصل رو رعایت کردم بچهام اینقد اروم بودن.الان چون دوسش داری برات تازگی داره.بعدا خدای ناکرده پشیمون میشی.چون میگی تنهام بغلی نشه
منم غریبم و فقط خواهر شوهرم ی خیابون پایین تر از ماست و مادرم هم فوت شده&nbs ...
غصه نخور منم توغربت بودم توحداقل یه خواهرشوهر داری درمواقع ضروری زنگ میزنی بیاد من اونم نداشتم فقط به خودت بگو من میتونم وبایدازپسش بربیام.
درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمیکرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜