2777
2789
عنوان

کرونا دارم،دلم واسه بغل کردن بچم یه ذره شده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 50 پست

سلام دوستان

شما رو بخدا واسه سلامتی مادربزرگم یه صلوات بفرستین.الان چار روزه ازمایش کروناش مثبت شده و قرنطینه است.میلش به غذا نمیکشه و یکم نفس تنگی داره

ما نفسمون به نفس مادربزرگمون بنده تو روخدا براش دعا کنید😭😭

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون،نمیدونم بخدا،تنها احتمالم اینه ۸ روز پیش رفتم داروخونه شیرخشک بگیرم براش یک نفر سرفه کرد ماسکم ...

احتمالا مبتلا بوده طرف.

عیبی نداره گلم. حجم ویروس کمی وارد بدنت شده و خیلی مواجه با ویروس نداشتی. ایشالله خفیف رد میکنی و خوب میشی زود. 

دیگه انقدرررر زیاد شده که نهایتا تا ۱،۲ ماه دیگه تو هر خونه ایی مبتلا پیدا میشه. غصه نخور گلم. خوب کردی قرنطینه کردی خودتو.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

اشکال نداره میگذره

منم بعد زایمانم گرفتم ولی خودم پیش پسرم بودم

ولی ازین خیییییییلی ناراحت شدم  که منی که اینهمه رعایت میکردم گرفتم بقیه که از اول کرونا تا الان ۱دونه ماسکم نزدن نگرفتن

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
عزیزم انشالله زودی خوب میشی چطوری قرنطینه کردی خودتو؟ منم احتمالا دارم با همسرمیم تو خونه بچه ندارم ...

من تو یه اناق جدام،مستر اتاق،حمام و دسشوییم جداس،یه ظرف و کاسه و لیوان جدام برداشتم همینجا میشورم ،بیرون اناقم برم دوتا ماسک میزنم و با فاصله بکم بچه هامو میبینم باز میام تو اتاق گریه میکنم😭

خوب شما با استدلالتون بگید وقتی بیرون نرفته و کسی خونه شون نیونده از کی کرونا گرفته؟؟ لابد جن آورده

یا شوهرش از سرکار گرفته ولی خودش علائم نداشته و ناقل بوده

یا یکی از دفعات  که خرید رفته گرفته 

الان تمام پزشک ها میگن کوچیکه این علامت رو فرض بگیرین کروناست و قرنطینه کنین

شوهر دوست من فوت کرد در حالیکه فقط و فقط سرکار میرفت همکارش که کرونا خفیف داشته و علائم خفیف تک سرفه داشته آمده سرکار و بهش منتقل کرده

درهرحال آنفولانزا هم ویروس هست ولی وقتی ماسک ماست منتقل نمیشه 

کرونا ولی با رعایت هم امکانش هست جون همه آدمها رعایت نمیکنن

دیروز حالم خیلی بد بود اتیش بودم لرز داشتم بدن درد،رفتم دکتر یه از خون نوشت،گفت مثبته کرونا داری،دار ...

ممکنه اون یکی منفی باشع

کلا به تستا نمیشه اعتماد کرد ما تمااام علائم کرونت رو داشتیم حتی اکسیژن خونم پاین بود حس بویای چشای هیچچچ

اما تست خون  و حلق و بینی منفی

یا شوهرش از سرکار گرفته ولی خودش علائم نداشته و ناقل بوده یا یکی از دفعات  که خرید رفته گرفته& ...

اره متاسفانه،اگه همه کامل رعایت میکردن اینهمه ادم عذاب نمیکشیدن،بخدا اکثر اینایی که اسیر این لعنتی میشن رعایت میکردن.شاید یه غفلت یا گیر یه ادم بی احتیاط افتادن گرفتن

یا شوهرش از سرکار گرفته ولی خودش علائم نداشته و ناقل بوده یا یکی از دفعات  که خرید رفته گرفته& ...

بله ایشون هم خودشون رو قرنطینه کردن

و من خواستم بهشون روحیه بدم.

ولی با فرض اینکه شوهرش ناقل باشه الان بچه ها پیش ایشون هستن پس باید اونا هم می گرفتن.

خیلی باید رعایت کرد ولی روحیه هم خیلی مهمه.

نباید ترسید چون ترس سیستم ایمنی رو ضعیف می کنه.

کاربر آقا 
خوب شما با استدلالتون بگید وقتی بیرون نرفته و کسی خونه شون نیونده از کی کرونا گرفته؟؟ لابد جن آورده

نههه

اونسری تو یه کشتی ادمایی زندگی میکردن ۱ماهم خودشون تنها بودن اما جواب تستشون مثبت در اومد این کرونا معلوم نیس چطوریه

من تو یه اناق جدام،مستر اتاق،حمام و دسشوییم جداس،یه ظرف و کاسه و لیوان جدام برداشتم همینجا میشورم ،ب ...

عزیزم نباید گریه کنی روحیه ات رو حفظ کن میگذره این روزا هم 

کتاب بخون فیلم ببین که زمان برات بگذره

فیلمهای طنز هم فقط ببین

سعی کنید چای ماسالا زیاد بخورید روزی سه بار حداقل

از آویشن و عسل غافل نشید

مایعات رو فقط گرم بخورید و از خوردن سردی جات خودداری کنید

حتما سریع خوب میشد نگران نباشید.

کاربر آقا