2777
2789

هفته نهم باردلری هستم شش روزه لکه بینی قعوهای دارم دیشب غلیظ شد مثل لخته خون ازم بیرود میومد دیشب شیاف سیکلو ژست گزاشتم امروز خونم رقیق شده و زباد دوستان کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته 9 لکه بینی داشتم اما ن در این حد من لکه قهوه ایی داشتم دو روز علتشم تحرک زیاد و بالا پایین ...

چرا از پله بالا پایین کردی ؟ مگه نمیدونستی خطرناکه ؟

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
چرا از پله بالا پایین کردی ؟ مگه نمیدونستی خطرناکه ؟

زیاد آخه خونمون پله داره تازه تنها دلیلش پله نبود من اون روز داشتم خونمو تمیز کاری میکردم زیاد خم و راست شدم و یکمم پله اومدم پایین رفتم بالا ک اینجور شد البته من درد نداشتم اصلابار اولمه تجربه نداشتم اما الان خیلی خیلی مواظبم دیگه. 

اول از همه عزیزم سعی کن استرس نداشته باشی.یه کم نشاسته رو تو یه لیوان اب خنک حل کن بخور.اگه دارویی د ...

میشه بمن بگی کی برم سونو ؟ اولین روز اخرین پری ۱۰مهر وده ابان و دوازدهم ابان ازمایش بتا دادم 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲