سلام بعله باید حتما عمل کنه تا ۳ماه بعدش میره ارمایش میسه بنی بعد عمل اگه ک اسپرمش بره بالا بله طبیعی باردار میشی اما اگه نیاد باید از روش های کاشت جنین استفاده کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام بعله باید حتما عمل کنه تا ۳ماه بعدش میره ارمایش میسه بنی بعد عمل اگه ک اسپرمش بره بالا بله طبیع ...
مرسی از راهنماییت عزیزم..
اما خودم که دکتر گفت اصلا مشکل ندارم برای بارداری شوهرمم تعداد اسپرمش 129 میلیون و سرعتشم دکتر گفت خوبه و فقط شکلش غیرعادیه یعنی بیشترشون سر دارن تنه و دم ندارن گفتش واریکوسلش شدیده حتما باید عمل بشه و دکتر آراسته رو معرفی کرده... دیگه عمل کنه درست میشه یا نه و از عملش میترسم یکم استرس دارم
اره عزیزم دکتر گفت تعدادش و سرعتش خوبه فقط شکلش غیر عادیه برای همین باید عمل بشه..همسر شماهم عمل کرد ...
من ن دوستم شوهرش گرید ۳ بود اما اون اسپرم و تحرکش ۱۰ میلیکن تحررک ۳۵ درصد بود بعد عمل کلا اسپرماش رفت ولی دوستم رفت کاشت انجام داد نمونه برادری کردن از بیضه اسپرم کشیدن
اما الان ک ۱سال ازش پیگذره اسپرماش برگشته ۷ماه پیش یادمه قبل کرونا گفت ۸۰ میلون داره تحرک و کیفیتش هم خوبه