2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل! لطفا راهنمایی کنید

302 بازدید | 32 پست

سلام دوستان.. 

من همسرم واریکوسل 2به 3 داره!دکتر گفته حتما باید عمل بشه و دکتر خصوصی باید حتما عمل کنه

شما این مشکلو داشتین؟ میدونین هزینه ی عملش چقدر میشه؟ و آیا بعد از عمل باردار میشم؟ 

لطفااا راهنماییم کنید.. ممنونتون میشم 

سلام بعله باید حتما عمل کنه تا ۳ماه بعدش میره ارمایش میسه بنی بعد عمل اگه ک اسپرمش بره بالا بله طبیعی باردار میشی اما اگه نیاد باید از روش های کاشت جنین استفاده کنید

سال قبل خصوصی حدود ۴ نیم ۵ بود ازاد

شوهر منم داره باید عمل کنه اما نمیره😐

سرپاییه فقط میدونم

و بعدش میگن تا ۶ ماه بعداثر عمله معلوم میشه

یه هفته بعد عمل هم کلا بخوابه و مراقبت زیاده

دارو نداد دکتر؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بعله باید حتما عمل کنه تا ۳ماه بعدش میره ارمایش میسه بنی بعد عمل اگه ک اسپرمش بره بالا بله طبیع ...

مرسی از راهنماییت عزیزم.. 

اما خودم که دکتر گفت اصلا مشکل ندارم برای بارداری شوهرمم تعداد اسپرمش 129 میلیون و سرعتشم دکتر گفت خوبه و فقط شکلش غیرعادیه یعنی بیشترشون سر دارن تنه و دم ندارن گفتش واریکوسلش شدیده حتما باید عمل بشه و دکتر آراسته رو معرفی کرده... دیگه عمل کنه درست میشه یا نه و از عملش میترسم یکم استرس دارم

شوهر منم داره باید عمل کنه اما نمیره😐 سرپاییه فقط میدونم و بعدش میگن تا ۶ ماه بعداثر عمله معلوم م ...

انشااله که راضی بشه

نه عزیزم فعلا دارو نداده فقط ویتامین داده 

ما یه دوره دارو گیاهی هم قبلا مصرف کردم شوهرم اما اصلا تاثیر نداشت

مرسی از راهنماییت عزیزم..  اما خودم که دکتر گفت اصلا مشکل ندارم برای بارداری شوهرمم تعداد اسپر ...

تعدادش ک خوبه شاید بعد عمل یکم‌کمتر شه اما بعد ۳ماه بیشتر هم میشه حتما عمل کنید عجلش سرپاییه بخیه هاشم پرسی زود خوب میشه

من همسرم پارسال مهرماه عمل کرد الان باردارم شش ماهه

خداروشکر عزیزم 😍

منم خیلی نی نی دوست دارم خدا کنه که بعد از عمل جواب بده

میشه اطلاعاتی از عملش بده؟ 

کجا عمل کرد؟ هزینش چقدر شد؟ عملش سخت بود؟

واریکوسل همسرت چند بود؟ 

ببخشید این همه سوال پرسیدم چون خیلی نگرانم

انشااله که راضی بشه نه عزیزم فعلا دارو نداده فقط ویتامین داده  ما یه دوره دارو گیاهی هم قبلا ...

اها با دارو ما تحرک اسپرم که گفت میتونه مال واریکوسل باشه درست شد

البته به اصرار شوهرم دکتر دارو داد وگرنه دکتر گفت فقط عمل

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
خداروشکر عزیزم 😍 منم خیلی نی نی دوست دارم خدا کنه که بعد از عمل جواب بده میشه اطلاعاتی از عملش بد ...

ما کردستانیم.عملش راحت بود دوساعت اتاق عمل بود.یه هفتم استراحت کرد هزینش پارسال نزدیک چهارصد تومان شد

تعدادش ک خوبه شاید بعد عمل یکم‌کمتر شه اما بعد ۳ماه بیشتر هم میشه حتما عمل کنید عجلش سرپاییه بخیه ها ...

اره عزیزم دکتر گفت تعدادش و سرعتش خوبه فقط شکلش غیر عادیه برای همین باید عمل بشه..همسر شماهم عمل کرده؟ گریدش چند بود؟ حامله شدین؟ 

ما کردستانیم.عملش راحت بود دوساعت اتاق عمل بود.یه هفتم استراحت کرد هزینش پارسال نزدیک چهارصد تومان ش ...

من ساکن کرجم... احتمالا شما نیمه دولتی عمل کردین

بعد از عمل چه مراقبت‌هایی کردین ازش؟ 

برای شوهرم دوطرفتس به خاطر همین نگرانی و استرسم زیاده

اره عزیزم دکتر گفت تعدادش و سرعتش خوبه فقط شکلش غیر عادیه برای همین باید عمل بشه..همسر شماهم عمل کرد ...

من ن دوستم شوهرش گرید ۳ بود اما اون اسپرم و تحرکش ۱۰ میلیکن تحررک ۳۵ درصد بود بعد عمل کلا اسپرماش رفت ولی دوستم رفت کاشت انجام داد نمونه برادری کردن از بیضه اسپرم کشیدن 

اما الان ک ۱سال ازش پیگذره اسپرماش برگشته ۷ماه پیش یادمه قبل کرونا گفت ۸۰ میلون داره تحرک و کیفیتش هم خوبه

اها با دارو ما تحرک اسپرم که گفت میتونه مال واریکوسل باشه درست شد البته به اصرار شوهرم دکتر دارو دا ...

به ما که گفته برای نتیجه ی زود حتما باید عمل کنه 

بعضیل میگن عمل کنه بدتر میشه خودم موندم بخدا