2777
2789
عنوان

🌺ختمهای مجرب برا بخت گشایی🌺

330 بازدید | 6 پست

سلام دوستان اینها رو جایی خوندم گفتم اینجا براتون بذارم شاید به درد کسی بخوره🙏🏻 انشاالله به حاجتتون برسید🙏🏻

1.ختم سوره طه 41روز.

2.ختم سوره احزاب 40روز.

(واقعا برا افزایش خواستگار عااااالیه)

3.ختم 40روز زیارت عاشورا (با صد لعن و صد سلام)

4.ختم 40روز سوره یس

5.ختم 40روز دعای توسل

6.ختم 40روز صلوات هدیه به امام جواد و امام هادی که برا مشکل ازدواج توسل به ایشون خییییلی مجربه.

7.ختم 40روز سوره حشر

8.ختم 40روز ذکر" یا لطیف ".روزی 129بار.

9.ختم 40روز دعای نادعلی .روزی 7مرتبه

10. هر روز قبل از اذان مغرب 70بار استغفار (استغفرالله ربی و اتوب الیه)بگوید.

11.ختم آیه 41سوره فاطر بمدت 40روز.روزی 40مرتبه

12.جمعه ها بعد نماز صبح ،نماز جعفر طیار بخونید.تا وقتیکه حاجت بگیرید ادامه بدید.(توصیه اکید آیت الله بهجت).

13.ختم 40روز دعای هفتم صحیفه سجادیه(یا من تحل به عقد المکاره.....)

14.بمدت 40شب،نماز شب بخونید که این یکی خیییلی خییییلی مجرررربه و معجزه میکنه واقعا.

15. سوره های فلق و ناس را هر روز تلاوت نمایید. (صبح و شب)

16. به وقت خواب معوذتین (همان سوره های فلق و ناس را بخوانید).

17.معوذتین را در کاغذ بدون خط بنویسید و همیشه همراه خود داشته باشید.

18.پایان هر نماز آیه الکرسی را حداقل یکبار تلاوت نمایید.

19. حتما حتما حتما در هنگام اذان یا اندکی قبل یا پس از آن که درهای استجابت دعا گشوده است جهت عنایت بخت نیکو از جانب خداوند متعال دعا و طلب حاجت کنید. شک نکنید.

بسیار مجرب و مستجاب است انشاء الله تعالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نتیجه گرفتی؟

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن