2777
2789
عنوان

یه چیزی از خودم میگم بیاید بگید باور میکنید یا نه با دلیل😁

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت بهت گل بهار که نزاشتی یه جو اعتماد و خوش بینی بمونه واسم😫😫😫

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
به نظرم یه جشن کوچیک بگیر با خانوادت. بالاخره موفقیت کوچیکی نیس😀

نمیشه😣بابامو عمه هام و بقیه فامیل مسخرم میکنن جنگ اعصاب راه میندازن هی تیکه میندازن سرکار نرفتی؟دکترا نمیخونی؟

آفرین باید به خودت افتخار کنی بهت تبریک میگم

مرسی😄واقعیتش تاثیری تو زندگیم نداره انگار که یه دختر معمولیم ازدواج کردم وارد زندگیو خاله زنک بازیا قوم شوهر شدم😐کار گیرم نیومد یبار با پارتی رفتم یجا درس دادم بعد یه ترم بیرونم کردن و الانم خونه داری و بچه داری🙄

هیچکس نگفت چکار میکنی حتی اون پروفسوری که یه اوپن پرابلمش بعد چند سال با قضیه ای که من اثبات کردم حل شد😕

منم اینجا درد و دل میکنم🤕ببخشید 😬

مرسی😄واقعیتش تاثیری تو زندگیم نداره انگار که یه دختر معمولیم ازدواج کردم وارد زندگیو خاله زنک بازیا ...

اتفاقا من تاپیکی که باز کردم در همین مورده

که الان چیکار کنیم چجوری از این همه زحمتمون و درس و تلاش نتیجه بگیریم

به حل مساله هم علاقمند هستید ؟  مثلا در زمینه نظریه اعداد  

نظریه اعداد مسائلش تکنیکی حل میشه قاعده کلی خاصی نداره 

اون موقعها علاقه داشتم اما الان فاصله افتاده احساس میکنم نمیتونم 

زمینه فکریمو تغییر دادم دارم رو کوانتوم ریاضی کار میکنم