2821
2789
عنوان

یه سوال🤔☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 19 پست
ادما با کسای ک عاشقشن یا کراش دارن اینجورن معمولا...خجالتین  ن ادمی ک عادیه برات

من کلا ادمی هستم ک زیاد نمیتونم بابقیه ارتباط برقرار کنم البته با خانوما شابد بتونم ولی با جنس مخالف اصلااا نمیتونم هم خجالت میکشم و هم اینکه انگار نسبت بهشون ی نیروی دافعه دارم ک اجازه نمیده حتی نگاشون کنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی در کل دوسه تا پسر تو فامیل داریم ک بچه بودیم خیلی رابطمون خوب بود ولی الان دیگع نع 

از این سه تا این پسره یکیشونه ک البتع اون دوتاهم مثل همینن با این تفاوت ک اونا فقط خیلی خیره میشن ولی وقتی دقت میکنم ب بقیع دخترا نگاه نمیکنن ینی فقط این هیز بازیاشون فقط مختص ب منع بیچارس... 

برای همین احساس میکنم از من اشتباهی سر میزنه ک اینجور میشع☹️

من کلا ادمی هستم ک زیاد نمیتونم بابقیه ارتباط برقرار کنم البته با خانوما شابد بتونم ولی با جنس مخالف ...

تو خود منیییییی😂

من جدیدا حتی موقع حرف زدن تو چشمشون نگا نمیکنم ب در و دیوار نگا میکنم

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
تو خود منیییییی😂 من جدیدا حتی موقع حرف زدن تو چشمشون نگا نمیکنم ب در و دیوار نگا میکنم

دقیقاااا حتی بهشون نگاهم نمیکنم و نهایتا از سر اجبارم ک بخام باهاشون حرف بزنم ب درو دیوار نگا میکنم 😂