2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم مشکل دارم اما دخترم مدام اونارو میاره خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 19 پست

جدا فکر جالبیه  چند تا کارت   درست کن  بزار تو اتاقش یا جایی که ببینه پرسید بگو لابد فلانیا برات فرستادن بری ناهار پیششون و.....اونام اومدن   تحویل نگیر خودت و بزن ب اون راه دراز بکش بگو حال ندارم  حتی ی لیوان ابم نده دسشون خودشون اگه عزت نفس  داشته باشن  دیگه نمیان 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر از همه اینام اینه که باهمسرت  حرف بزنی  بگی  من شرلیطم یجوریه که  برام سخته خم و راست  شدن جلو مهمون  و ادیت میشم  تو با دخترمون حرف بزن  که کارت نفرسه  ب اونام بگو این کارت میاره  جدی نگیرید  بگو درخواست پول  بیاره  از طرفا بهش میدین که حالا دعوتش رو رو هوا میزنید  بچس یکاری میکنه  شما چرا ب رو خودتون میگیرید .

بادخترتم حرف بزن  بگو  من  توان رسیدگی ب مهمون و ندارن  م و دکتر گفته باید استراحت کنم  شما میتونی جای کارت دعوت برا اونا برا عروسکات بفرسی و خودت  براشون  غذای خاله بازی درس کنی  و....

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

یا چند بار که کارت داد حسابی  از دخترت کار بکش  بگو باید خونه رو تمیز کنی  طرفارو جاب جا کنی جاروبکشی  و خلاصه  یکار کن خسته بشه  در جوابشم فقط بگو  کسی که مهمون دعوت میکنه  باید جورشم بکشه