2777
2789
عنوان

می خوام عکس خونمو بزارم

475 بازدید | 23 پست

دوستای گلم دخترم سه ماه پیش به دنیا اومد ما کانادا هستیم و من هیچ کمکی نداشتم از همون لحظه  اول زایمانم خودم همه کارامو کردم 

توی پیجم خاطرات زایمانم هست

و عکس دخترمم گذاشتم برید ببینید و منو فالو کنید لطفا

الانم دارم خاطرات مهاجرتمو مینویسم و روزای سخت اول کارش رو هم میگم🥰🥰

Happylife_azi

الان یه ماه درگیر اسباب کشیم هیچ کمکی هم‌ندارم فقط خودمو همسرم که نوبتی بچه رو میگیریم پسرمم طفلی کمک میکنه گاهی 

امروز بلاخره چیدم همه چی رو و عکس گرفتم فردا میزارمش تو پیج

ممنون میشم منو فالو کنید و همراهم بشید 🥰

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایت خراب نیس فکر کنم الان برای من عکسش رو بزار دیگه 😐😌❤😂😂

و مبارکه ❤❤❤❤😌💫

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

منتظریم بزاری 😐😂😂😂❤💫

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

چه قدیمی هستین😂😮

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
سایت خراب نیس فکر کنم الان برای من عکسش رو بزار دیگه 😐😌❤😂😂 و مبارکه ❤❤❤❤😌💫

چشم فردا میزارم تو این پیج عکسش رو حتما♥️♥️ الان چون تو گوشیم نیست عکس اینجا هم‌ساعت دو شبه

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
چشم فردا میزارم تو این پیج عکسش رو حتما♥️♥️ الان چون تو گوشیم نیست عکس اینجا هم‌ساعت دو شبه

شت فدای سرت 😐😂 

برو استراحت کن عزیزم هر وقت تونستی بزار منم لایک کن 😐😂❤

با اجازه بهت درخواست دوستی میدم اونم نمیدونم چرا امیدوارم قبول کنی 😐😂❤