2777
2789
عنوان

برای عقد محضری چه لباسی بخرم🤔

777 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من هفته دیگ عقدمه..عقدمم تو محضره..خودم محجبم روز عقدمم میخوام موهام کامل پوشیده باشه ..ولی نمیدونم مانتوی عقد بهتره یا لباس فرمالیته بلند؟

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈

برو تو پیج این مزون دارا برا عقد چیزای خوبی هست برای ایده

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون قراره بعدشم شام خونه مادر شوهرم باشم میگم ی لباسی باشه ک راحت باشم باهاش

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
برو تو پیج این مزون دارا برا عقد چیزای خوبی هست برای ایده

دیدم ولی هنوزم نمیدونم کدوم بهتره😕

واسه من مانتو بود خیلیم شیک و مجلسی بود😍 کت و شلوار سفید هم میتونی بگیری🤔

کت و شلوار خوبه ینی؟🤔

بنظرم شوميز  و شلوار خوشگل بگير با مانتو جلوباز رنگ شاد با روسري  گلدار شاد وقشنگ اينا رو تو مهمونيا  بعدي هم ميتوني خونه پدرشوهر و خواهر شوهر دعوات كنن بپوشي  ولي لباس مجلسي فقط يبار ميپوشي ديگه به درد نميخوره

خب اگه لباس فرمالیته بپوشی باید عوضش کنی دیگه ولی مانتو خوبه

اره فک کنم مانتو بهتره..ممنون عزیزم🤗

باز خوبه واسه تو یه هفته دیگست وقت داری براش فکر کنی واسه من خیلی هول هولی شد🥴🥴🥴

خیلی استرس دارمم🙁🙁