سلام خانوما من هفته دیگ عقدمه..عقدمم تو محضره..خودم محجبم روز عقدمم میخوام موهام کامل پوشیده باشه ..ولی نمیدونم مانتوی عقد بهتره یا لباس فرمالیته بلند؟
تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
برو تو پیج این مزون دارا برا عقد چیزای خوبی هست برای ایده
نوشابا سابقدونمنون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چهپولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدمعاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم شوميز و شلوار خوشگل بگير با مانتو جلوباز رنگ شاد با روسري گلدار شاد وقشنگ اينا رو تو مهمونيا بعدي هم ميتوني خونه پدرشوهر و خواهر شوهر دعوات كنن بپوشي ولي لباس مجلسي فقط يبار ميپوشي ديگه به درد نميخوره