2777
2789

مامانم ب وقتش درست کرد داد ولی همشو خوردم حالا میخوام دوباره درست کنم 

میخوام اندازه نمک و سرکه رو اگ میدونید بگید 

و اینکه خیار گلخونه ای ها خیارشورش خوب میشه یا فقط باید خیار مزرعه ای باشه ؟ اخه الان خیار درختی و گلخونه ای اومده بازار 

بعدش نمک باید از این بدون ید ها باشه یا همین نمک پاکتی یددار عا هم میشه

ابشو گرم میریزید یا با آب سرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیار گلخانه خیلی بد مزه هست آب جوشیده سرد شده میشه هم از نمک ید دار استفاده کرد هم سنگ نمک خیار رو بشور تمیز خشک کن .میتونی خیارو بریزی تو آب همون خیارشوری که مادرت برات آورده بود 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

من با خیار گلخونه ای منتها ریز درست کردم اب نمکو جوشوندم با همین نمکای سوپرمارکتی مقدار اب نمک و سرکه ای هم مساوی ریختم چون طعم سرکه رو دوس دارم

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...