2777
2789

تو شدیدترین حالت روزی چند بار میکشن ؟ تا کجا ممکنه پیش برن مثلا از روزی دو بار بیشتر؟

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صبح که چشماشون رو باز میکنن

تا ساعت ۲ یا۳ نصف شب که بخوان بخوابن.

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
یه همسایه داریم روزی دوسه بار میکشه 

یعنی بدترین حالتشه؟ وضع ظاهر و سلامتیش چطوره؟

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...

عزیزه من مخدر استعمال کردن همه اش سوء مصرف هست تفریحی میکشم نداریم حتی برای دردهای سنگین بعد از جراحی مورفین رو با احتیاط تزریق میکنن چون اعتیاد میاره مورفین ماده اصلی تشکیل دهنده تریاک هست 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
از صبح که چشماشون رو باز میکنن تا ساعت ۲ یا۳ نصف شب که بخوان بخوابن.

اینم بگم تا جایی میتونن پیش برن که دیگه تریاف کفاف نمیده و شیره میکشن و میخورن😜😜😖😖😖

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
از صبح که چشماشون رو باز میکنن تا ساعت ۲ یا۳ نصف شب که بخوان بخوابن.

شوخی میکنی من جدی پرسیدم خب هر چند ساعت یه بار بعد وضع و حالشون چطور میشه با این وضع

عزیزم تریاک یه جوریه هرچقد بکشن ب همون قد عادت میکنن مثلا اگه روزی دوبار بکشن دوبار ولی خیلیا ها بودن اولش فقط یه وعده میکشیدن الان یک سره میکشن و اصلا هم سیر نمیشن دیدم که میگم 

شوخی میکنی من جدی پرسیدم خب هر چند ساعت یه بار بعد وضع و حالشون چطور میشه با این وضع

نه بخدا شوخی نکردم کاملا جدی گفتم

عموی بابام اینجوری از وقتی چشامو باز میکنه با منقل و وافوره تا شب که بخاد بخوابه

تازه مهمونی هم که میره باید واسش بساط بزارن

یعنی بدترین حالتشه؟ وضع ظاهر و سلامتیش چطوره؟

بدترین حالتش نمیدونم والا نمیدونم چندوقته میکشه مثلا ممکنه قبلا جای دیگه میکشید تو خونش نمیکشید 

ظاهرش بد نیست اما قیافش مشخصه چون تیره میشه پوست و لبشون 

سلامتیش ازمنم سالم تره راستش

اینم بگم تا جایی میتونن پیش برن که دیگه تریاف کفاف نمیده و شیره میکشن و میخورن😜😜😖😖😖

از کجا بفهمیم تریاک میکشن یا شیره بابام یه بار جلو من کشید سفت بود شیره سفت نیست؟