2777
2789
عنوان

قبل بارداری

117 بازدید | 12 پست

سلام خانوما کیا روز ۱۳پریودی با ۱۵ پریودی اقدام داشتن و باردارشدن ؟من امپول اچ سی جی زدم و این روزا رابطه داشتم با فولیکول ۱۸ روز ۱۱ پریودی ک سونو دادم بنظرتون امکان داره باردار بشم ؟ده روز تا موئدم هست 

ان شاء الله 🙏

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
ان شاء الله 🙏

ولی هیچ علائمی ندارم دعا کنید برام بشه ۷ ماهه درحال اقدامم این ماه با قرص و امپول فولیکولم شد ۱۸ از دادم Amhعددش ۵.۷بود دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی هیچ علائمی ندارم دعا کنید برام بشه ۷ ماهه درحال اقدامم این ماه با قرص و امپول فولیکولم شد ۱۸ از ...

من 3 ساله اقدامم سالمم اما باردار نمیشم ناامید نباش 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
منم همینطور انشالله باردار شیم

ان شاء الله 

من 3 ساله اقدامم سالمم اما باردار نمیشم ناامید نباش 

ایشالا باردار بشیم ،منم فکر میکردم سالمم دکتر میرفتم سونو اینام خوب بود بعد دکترمو عوض کردم رفتم متخصص زنان و نازایی اون شک کرد خودش سونو کرد ۳ ماه پریودیمو کنترل کرد از سومین روزش سونو میکرد بعد روز ۱۱ پریودی هم سونو میکرد تا ازمایشم دادم مطمئن شد بهم لتروزول و استرادیول و امپول اچ ام جی دادو فولیکولم شد ۱۸ روز ۱۱ بعد اچ سی جی داد روز ۱۳ زدم و ی بار همون روز رابطه داشتم ی بارم روز ۱۵ دوره ام ولی بعدش دیگه شوهرم سرما خورد نشد ک رابطه داشته باشیم 😞😞😞

ان شاء الله 

من تو گوگل خوندم ک اسپرم ۳ روز زنده اس ولی تخمک ۲۴ ساعت درسته ؟؟؟پس ببخشیدا معذرت میخام بعد رابطه ترشحات چیع من کلا تا دوساعت بعد رابطه لباسم خیس میشه چکار کنم ینی اسپرمه ک میریزه بیرون اشکال نداره ؟؟؟

ایشالا باردار بشیم ،منم فکر میکردم سالمم دکتر میرفتم سونو اینام خوب بود بعد دکترمو عوض کردم رفتم متخ ...

عزیزم میشه بگی چرا روز سوم هم سونو دادی؟ دکتر برای چی هم سوم هم یازدم رو سونو گرفته؟؟؟؟؟