2777
2789

خودم متاهلم توی مجردیم اصلا دوست پسرنداشتم بنظرم ی چیزمزخرفه چرادخترای الان دغدغشون شده دوست پسرشون الان سایتونکاه میکردم نصف سوالاتشون درباره دوستپسره

چون سبک زندگی ها متفاوته و هر کسی هر جور دوست داشت باید زندگی کنه!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

بعد گفتم خوب دوستپرچیه ی کاربراقا گقت احتمالا ده شصبی اول اینکه ب دهه ربط نداره مامانم ده پنجاهه تعریف میکنه دورشون دخترادوست پسرداشتن بعدشم من دهه هفتادم واقعا اینقدرتعجب داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم و نخواهم داشت 

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

دوست پسر هم بدبختی دنیارو داره هم آخرت..همش ضرره ..خوبش آدمو عاشق میکنه یهو میبینی نمیشه بهم برسین مجبوری یه عمرررررر آه و حسرت بکشی ..بدش هم قضیه تجاوز و اینا ..از همه بدتر اینه که به حرف خدا بی توجهی کردی ..منظورم شما نیستی ها کلی در رابطه با بحث دارم میگم

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
بنطرم سبک زندگی نیست مثلا خواهرم داشته ومن ندارم پس ربطی نداره

خوب سبک زندگی تو و خواهرت با هم فرق داره!!!  خواهر من مانتو جلو باز می پوشه و من نه  نمی تونم!!!

۵ تا انگشت هم مثل هم نیستند!!!  خواهرم سبک زندگیش راحت تر از منه!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
دوست پسر هم بدبختی دنیارو داره هم آخرت..همش ضرره ..خوبش آدمو عاشق میکنه یهو میبینی نمیشه بهم برسین م ...

من اصلا ادم مدهبی نیستم ولی معتقدبودم ک فقط ی بارباید عاشق شد دوست داشتنو تجربه کرد 

دوست پسر هم بدبختی دنیارو داره هم آخرت..همش ضرره ..خوبش آدمو عاشق میکنه یهو میبینی نمیشه بهم برسین م ...

حداقل یه بار تو زندگیت عشق و هیجان تجربه کردی!!!!

اگه قضیه پیرو تاپیک آخر منه که باید بگم چیز بدی نیس در جایگاه خودش...و طبیعیه و باید باشه...این اعتقاد رو روانپزشک منم داره و البته با اصول و قوانین خودش...این جلسه هم مشاوره ام قرار بود باهاش در همین مورد صحبت کنم اما کنسل شد و موکول شد به دوهفته دیگه...گفتم بیام اینجا نظرات بقیه رو بدونم...و درنهایت پیش روانپزشکمم این مسئله را مطرح و به جمع بندی کلی برسم