2777
2789
عنوان

شوهرتونو چقدر دوس دارین؟

746 بازدید | 77 پست

خانوما  یه تاپیک دیدم خیلی متعجب شدن 

یعنی بعد ازدواج علاقه ها کم میشه و طرف عادی میشه ؟

این که خیییییییییلی نا امید کننده اس

نظر سنجی رو جواب بدین و اگه دوس داشتین بگین که چندساله ازدواج کردین ؟

و قبل ازدواج عشق و علاقه بوده یا بعدش به وجود اومده 

تعداد رای : 52
نظرسنجی
خیلی زیاد اون قدر که میره سرکار دلتنگ میشم
31
59%
خیلی زیاد ولی افتادیم رو روال زندگی و زیاد دلتنگی و اینا نداریم
9
17%
دوسش دارم نه کم نه زیاد بین این ۲تا
4
7%
کم دوسش دارم
8
15%

اولی

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کسیه که اندازه خودم دوسش دارم 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
چندساله ازدواج کردین عزیزم؟

5 سال

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بستگی به طرفت داره مثلا الان شوهرعمه ام آدم خوبیه همیشه احترام عمه ام رو داره خیلی هوای خانوادشو داره یه بار که دستش شکسته بود عمم اونقدگریه کرده بود وکلا اززندگی افتاده بود که داغون بود اگه مردت خوب باشه بعداز۳۰سال هم بازدوسش داری اماممکنه دیگه به زبون نیاری 

ولی یکی مث مامانم دلش ازدست بابام خونه چون بابام معتاده جیگر ماروخون کرده آرزوی مرگ بابامونداره اما واقعا خوشش نمیاد ازش و دوسش نداره

اما عزیزم کلا به نی نی سایت زیاد توجه نکن اینجا همه چیو زیادی شور میکنن

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن