2777
2789
عنوان

شوهرتونو چقدر دوس دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 77 پست
چقدر صادقانه و رو راست نظر گذاشتی  عاااااشقت شدم

🌹😘😘⁦❤️⁩

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره خب .بعد ازدواج دیگه کم کم اخلاقای واقعی رو میشه .به نظرم بیشتر واسه وقتیه که بی شناخت و با عجله ازدواج میکنن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اول خودم دوم اون ولی شوعرم اول منو میخاد بعد خودشو و توقع داره منم‌اول اونو بخام ولی من جنین‌خریت ...

واااااای خوش به حالت 

روز به روز خوش بخت تر شی 

چند ساله ازدواج کردین ؟ ازدواجتون سنتی بوده یا اشنایی داشتین ؟

سر کار نمیره؟ یا همکارین؟

شغلش طوریه ک بود نبودش مهم نیست خخ هستن پرسنل انجام میدن مثلا صب میریم تا ۱۲ باهمیم کاری باشه اداری بانکی انجام میده هنینجور ک همراشم بعد میره استراحت میکنه تا ۳ اینا بازم وقت بشه میریم دوساعتی بیرون بلز شبم ب بعضی کاراش میرسه البته فعلا سرش خلوتره شرکتش راه بیفته نمیدونم چطور بشه

موی بشکافی ز عیب دیگران... چون ب عیب خود رسی کوری از آن...!!!

من با دوران دوستي و نامزدي حساب كنم ١١ ساله ازدواج كردم با اينكه شايد خيلي وقتام بحث كنيم ولي هنوزم جونمون براي هم در ميره، ي داستان برات ميگم ديگه احتياج به نظرسنجي نداري

يروز ي زني با شوهرش دعواش ميشه ميره خونه ي پدرش و بدگويي شوهرش و ميكنه و ميگه ديگه نميتونم باهاش زندگي كنم، پدرش بعد از حرفاي دخترش ي مهموني ميگيره و تمام محارم دخترشو مثل بردارش دايياش عموهاش و شوهرشو دعوت ميكنه، به همشون ي عبا ميده تنشون كنن، بعد به مادر دختر ميگه ي لباس نيمه برهنه تن دختر بكنه و بفرستش توي اتاق، وقتي دختر وارد اتاق ميشه و جمع و ميبينه از برهنه بودن خودش خجالت ميكشه و خودشو جمع ميكنه، برادراش ميگن بيا زيره عباي ما ولي دختر شرم ميكنه و نميره پدرش ميگه بيا زيره عباي من ولي دختر نميره.......... تا شوهرش ميگه بيا زيره عباي من و دختر پناه ميبره به شوهرش

ميخوام بگم وقتي كه ازدواح كردي تو زندگي هم خوشي هست هم ناخوشي ولي محرم تر و نزديك تر از شوهرت كسي بهت نيست، اگه زندگيت و دوست داشته باشي هيچوقت برات تكراري نميشه و براي حفظش ميجنگي، اميدوارم خوشبخت باشي ❤️

جوابم گزینه یک بود و بیست ساله ازدواج کردم و قبل ازدواج عاشقش ننننننبودم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

گزینه اول ...۷ ساله ازدواج کردیم ..قبل از شب آشنایی که اومد خونمون اصلا یکبار هم همو ندیدم ...بعضی وقتا که سر به سرش میزارم میگه اگه بدونی چقد دوست دارم هیچ وقت منو اذیت نمیکنی ..😅

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》