2777
2789

سلام خانوما ما دوتا عروس داریم ک هر دو بچه های همسن دارن حدودا دو و نیم ساله

یکی از عروسها تقریبا بیخیاله و بچه اشهرجور ک دوس داره بزرگ میشه..بیشتر پیش مادرم هست تا خودش و گاهی کتکش میزنه..اما اون یکی حساسه قانون منده بچش مودب و موجهه رو چشمش می‌ذاره بچشو ..کلا دوتا شیوه تربیتی جداگانه دارن..

حالا تازگی ی مشکلی بینشون پیش اومده اونم اینه ک اون عروس اول بچش دست بزن داره و بیخودی بچه. هارو میزنه وچند باری اون یکی بچه رو زده و مادر بودجه دوم ب شدت ناراحتی میشه البته دفعات اول چیزی نگفت اما دیگه دیشب خیلی ناراحت شد و سریع بلند شد رفت خونشون وگفت من انگشتم تاالان ب بچم نخورده دلم نمی‌خواهد بخاطر تربیت اشتباه بچه دیگه ای عزت نفس بچم خدشه دار بشه ..من می‌دونم حق با اونه و عروس اول حتی نمیره معذرت خواهی بکنه یا جلوی بچشو بگیره یا دعواش کنه اما ما واقعا نمیتونیم چیزی بگیم و طرف کسی رو بگیریم ..بنظر شما چه باید کرد☹️☹️☹️☹️ 

عزت نفس غلطه 

باید می‌گفت اعتماد به نفس 🙂

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا باید عروس اول رو شماها متوجه اشتباهش کنید 

کتککاری و ...مال عهد بوقه 

بعدم دقیقا بهش بگید عذرخواهی کنه از عروس دوم که نتونسته بچه رو کنترل کنه 

اون بچه ش هم بزرگ بشه بد بار میادا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شما کاری نکنین خودشون از پس هم برمیان بذارید اونجا رو خونه خودشون بدونن هر چیزی بگین باعث رنجش یکی از اونها والبته برادرتون میشه و ممکنه تو رفت وآمدشون تاثیر بذاره.

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
اتفاقا عزت نفس درسته. 😊

وقتی چیزی بدین بدیهی رو غلط میگین من حرفی ندارم 

شب بخیر ⁦❤️⁩

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝