2777
2789

من شبا خیلی دیر خوابم میبره که اذیت کننده اس

حتی پدر نامزدم بهش گفته یکاری کن خانومت عادت کنه شبا زود بخوابه عروس من باید خواب و خوراکش اصولی و تنظیم باشه😐😐😐 

با اینکه از صبح بیدار میشم درس میخونم کارامو میکنم باشگاه میرم همیشه ام یا مهمون داریم یا بیرون کار دارم

یعنی میخوام بگم انرژیم زیاد مصرف میشه و قاعدتا باید شبا خسته باشم 

اما تا ساعت ۴ نشه نمیتونم بخوابم 

حتی تو روز نیم ساعتم نمیخوابم 

لدفا ب منم بگید

من تا ۷صبح بیدارم از اونورم تا ۳.۴ظهر

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلافه میشم بدتر

با تاپ برو بیرون هوام ک سرده حسابی ک یخ زدی بدو بپر زیر پتو بگو آخیش چی گرمه چشاتم ببند ان شاءالله ک جواب میده 

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

خوب عزیزم سیستم بدنت اینه دیگه کم خوابی با همون چهار پنج ساعت خوابت تکمیل میشه

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
با تاپ برو بیرون هوام ک سرده حسابی ک یخ زدی بدو بپر زیر پتو بگو آخیش چی گرمه چشاتم ببند ان شاءالله ک ...

باورتون نمیشه 

من امروز یکساعتم زیر بارون بودم