2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدین مامانا

84 بازدید | 13 پست

مامانای عزیز بیان بگن من بچم چند ماه دیگه به دنیا میاد چجور تختی براش بگیرم خوبه که کاربریش بالا باشه و خیلی جا نگیره چون باید اولا حداقل تو اتاق خودم بزارمش

اگه نی نی دختره نوجوان 

اصلاتخت نوزادی نگیر 

فقط قشنگه همین 

بعدشم بچت بزرگ شددیگه به دردت نمیخوره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه تخت ام دی اف سفارش دادم‌ک هم قد تخت خودم بود از سه طرف هم بسته بود و لبه داشت. زیر تخت هم حالت کمدی بود ک برای پوشک و وسایل اضافه تا تقریبا دو سالگی هم‌قابل استفاده بود

اگه نی نی دختره نوجوان  اصلاتخت نوزادی نگیر  فقط قشنگه همین  بعدشم بچت بزرگ شددیگه ...

امروز رفتم تخت چند کاره دیدم که اول گهواره ایه بعدا میشه گهوارشو برداشت و تخت نوجوان باشه ولی مشکل اینجاس که خیلی بزرگ بودن مگه اتاقمون چقدره؟۱۲ متره که به تخت دونفره و یه میزتوالت و کمد و این چیزا توشه جای تخت به اون بزرگی نیست

من یه تخت ام دی اف سفارش دادم‌ک هم قد تخت خودم بود از سه طرف هم بسته بود و لبه داشت. زیر تخت هم حالت ...

ینی میگی اول باید یه تخت بگیرم که تا ۲ سالگی به دردش بخوره بعدش عوض کنم؟

امروز رفتم تخت چند کاره دیدم که اول گهواره ایه بعدا میشه گهوارشو برداشت و تخت نوجوان باشه ولی مشکل ا ...

همین خوبه 

انشالله میریدیه خونه بزرگتر وبه کارت میاد 

همیشه که تواتاق شماقرارنیس بخوابه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
همین خوبه  انشالله میریدیه خونه بزرگتر وبه کارت میاد  همیشه که تواتاق شماقرارنیس بخوابه

این خونه ی خودمونه اتاق داریم براش ولی مشکل اینجاس اولش که حداقل تا یکی دو سال تختش کنار تخت من قراره باشه تو اتاقم جاشو ندارم

این خونه ی خودمونه اتاق داریم براش ولی مشکل اینجاس اولش که حداقل تا یکی دو سال تختش کنار تخت من قرار ...

خب مگه نمیگی گهواره ایه؟

این خونه ی خودمونه اتاق داریم براش ولی مشکل اینجاس اولش که حداقل تا یکی دو سال تختش کنار تخت من قرار ...

اتاقم بد فرمه کلا یه مدل بیشتر نمیشه توش چیزی گذاشت چون یه دیوارش کامل کمده یه دیوارش وسطش در داره یه دیوارشم وسطش در توالت مستر داره کلا رو یه دیوارش میشه مانور داد

هم گهواره ای بود هم تخت نوجوان هم دراور همه اینا رو هم وصل بود الان نمونشو براتون میفرستم متوجه بشی ...

خب تاچندوقت گهواره ای باشه بعدش حالایه کارش میکنی 

گهواره ای که تا۳سال میشه استفاده کرد