2777
2789

من از زمانی که لک زده صورتم و چاق شدم اعتماد بنفسمو از دست دادم

فکر میکنم هر کی منو باهاش ببینه با خودش میگه این چی بود گرفته،

احساس پیری و زشتی شدید بهم دست داده

البته خیلی کم خوابی دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر از سرشم زیادم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

شوهر من ازم یکم خوشگل تره ولی من اعتماد به نفس دارم اینحرفا چیه خودتو دست کم نگیر

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

وای من میگم هر کی ما رو ببینه میگه چی خونده چی کار کرده این خانوم نصیبش شده 😂😂 درصورتی که همسرم چهره خوبی داره خدایی

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

اتفاقا با همسرم اصلا بیرون نمیرن و خودمو قایم میکنم ،،،

بخاطر تیب و قیافه همسرم ،،،،

خجالت میکشم باهاش جایی برم بخاطر قیافه اش

الان همه میگن کور بودی،،،،اره بخدا اگه به قسمت اعتقاد دارین کور شدم ،

خوشبحال کسی که شوهرش خوشگله و با غرور کنارش راه می‌ره تو خیابون