2777
2789
عنوان

مجردی

791 بازدید | 62 پست

سلام بچهااای خوشکلم 🌸✋

بنظرتون توی مجردی چه کارهایی انجام بدیم قدر چه چیزایی رو بدونیم چون مجردی فقط یباره دوست دارم کااامل ازش استفاده کنم . 

مجردای سایت برنامتون برا مجردی چیه ؟!

خانمای متاهل شما از چه چیزی تو مجردی تون بیشترین لذتو بردین پیشنهادتون برا ما مجردا چیه ؟ 

آرزویت را برآورد میکند ،آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . .

کراش زدن😅

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو مجردی هیچ لذت خاصی نبردم چون خیلی محدود بودم من خیلی تجربه های مجردی رو متاهلی کسب کردم فقط از کسی که بارها غرورش رو بخاطر یه فرد بی لیاقت شکست و خودس رو کوچیک کرد به مجردا نصیحت که به دوست داشتن یه طرفه بها ندین موندنی راهش رو بلده رفتنی هم بهانش رو. تا یکی گفت دوست دارمو من بی تو میمیرم اینا خامش نشید بگید پسر پیغمبره همین

گردش با دوستان پوشیدن لباس با سلیقه خودم اصلا همون خلوتی که با خودت می‌کنی هم حال میده

👌بله کلی لذت بخشه 

آرزویت را برآورد میکند ،آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . .
نه اونجوری بدبخت ترمیشم ک🙊😂

نبابا مزه میده ادم هعی تحقیق میکنه راجب یه ادم .من دوساله دارم به اینکار ادامه میدم بهتر از اشپزی و خونه مرتب کردنه😂😂😂

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

بسم الله الرحمن الرحیم

استقلال ، اگر میتونید دانشگاه یه شهر دیگه انتخاب کنید و برید پی کار و زندگی با دوستاتون مسافرت برید کلا لذت ببرید از زندگیتون

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست