2777
2789
عنوان

مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 62 پست

به فکر پیشرفت و موفقیت باش 

همین مهمترینشه 

هروقتی میتونی تفریح کنی اما الان که فقط خودتی بفکر پیشرفت باش . تو هر زمینه ای مثلا ظاهری . تیپ . کاری . درسی و... 

بنظر من مهمترینش اینه 😍

❤❤🌸🌸
من تو مجردی هیچ لذت خاصی نبردم چون خیلی محدود بودم من خیلی تجربه های مجردی رو متاهلی کسب کردم فقط از ...

ممنون عزیزم .اره این روزا دخترا و پسرا خیلی درگیر عشق و عاشقی ان ولی بچها وقتی توی رابطه ای میرید اول با عقل برید جلو .اشتباه بزرگیه ک توی نگاه اول یا ندیده نشناخته عاشق میشن اینجوری بدی های طرفتون رو نمبینید 

آرزویت را برآورد میکند ،آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فکر پیشرفت و موفقیت باش  همین مهمترینشه  هروقتی میتونی تفریح کنی اما الان که فقط خودت ...

بشدت پسندیدم ❤😉

آرزویت را برآورد میکند ،آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . .
سلام.منو تو ک تو کراش زدن روسفید شدیم 

سلام🖐 اره والا خدا ماروافریده صرفا جهت تماشا🤦‍♀️😂😂

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
ممنون عزیزم .اره این روزا دخترا و پسرا خیلی درگیر عشق و عاشقی ان ولی بچها وقتی توی رابطه ای میرید او ...

اره دقیقا همینه من بعد یه شکست با عشق و دوستی ازدواج کردم اون موقع ایقد داغ رسیدن بهش بودم که هییییچ شرطی نذاشتم حالا درسته که از انتخابم راضیم و شدیدا دوس دارم شوهرمو ولی از اینکه مثلا از روز اول قبول کردم بیام خونه مامانش زندگی کنم ناراحتم 

همون تماشامونم کوفتمون میشه البتع

اره🤒 من هنوز تاریخ تولدشو دقیق نمیدونم یه هفته س گیر اونم🤦‍♀️ بنظر تو ۱۰ یا ۱۱🤣

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

همینکه مسئولیت روی دوشتون نیس مخصوصا بچه که بی گناه ترین توی زندگیه 

تا از خودتون مطمئن نشدین ازدواج نکنین زندگی اونی ک تو فیلما و رماناس نیس واقعیه دکمه برگشتم نداره عشق و عاشقیم چرتی بیش نیس تو رویابافی یهو واقعی غرق نشین زندگی مشترک همسرداری بچه داشتن بزرگ کردنش همه اینا مهارت و آگاهی میخواد بلدی میخواد اگه همه رو داری برو جلو اگه نه آی دختر یا پسری ک داری حرفای منو میخونی جوووووون عزیزت بشین سرجات نه خودتو بدبخت کن ن یکی دیگه نه بعد جفتتون یکی دیگه ک از بد روزگار بچه ات باشه که بعدها بخوای منت موندن تو اون زندگیو سر بچه بی گناه بذاری یا ولش کنی بری یا و هزرتا یا دیگه.... میبینی همش برمیگرده به تصمیم درستی ک روز اول باید بگیری پس دقت کن 

خودتو دریاب
۱۱ من دقیق میدونم اما😂

عه از کجا؟😂

من متاسفانه ‌مجردم ولس چون محدودم ارزوم اینه مزدوج شم با اینکه سنمم کم نیس 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

دارم ادامه تحصیل میدم 

دوس دارم کار کنم تفریحو ...بیشتر ب فکر خودم باشم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،