2777
2789
عنوان

خزترين رفتاري كه ديدين از كي بوده و چي بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3853 بازدید | 194 پست
آخ آره خوندم کامنتاتو😂  حس میکنم همسرش جوری رفتار کرده که به این باور رسیده😐

خودش به خودش نمیرسه کم.میاره پیش شوهرش و بقیه زنها...بعد علیه زنها حساس شده....چاره ی دردش اینکه به خودش برسه جای تهمت زدن به زنهای دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرورش اندام میرفتم نمیدونم اونا چقدر کار میکردن ولی خودم دوماه میرم ول میکنم ۶ ماه میرم ول میکنم ...

نه من رفتم مربی گفت حداقل دوسال تا ببینی نتیجه اش تازه بعدم باید کار کنی نه اینکه تموم بشه منم گذاشتم بعد بچه دومم برم

الان من مرد یا زن ورزشکار میبینم نگاه میکنم هیزم؟؟؟

زن و مرد خوشگل میبینم نگاه میکنم هیزم؟؟؟

والا خدا زیبایی داده ببینیم 

یا طرف زحمت کشیده ورزش کرده خوش هیکل شده دیده بشه وگرنه مرض داره بره وزنه بزنه 😃😃😃😃😃

هرکی میگه هیز حتما خودش هیزی میکنه به چشم بد نگاه میکنه 

"مردم خواب هستند پس هنگامی که می‌میرند، هشیار می‌شوند"
باشه شما راست میگی...من فقط میگم تیپ زدن اصولی داره...اسپورت دوستانه بیرون...رسمی مهمونی عید....کژوا ...

ربطی نداره اصلنم زشت نیست با کتونی بری اینور اونور.توی روز بارونی عید با کفش پاشنه بلند سخته خب

نه اون خانومو.که توهم زیبایی همسرش و هیزی زنهارو داره میگم...از اول تاپیک هی بهش تیکه انداختیم بازم ...

جالب ترش اینه که اگه یه خانومی با شوهرش تصادف کنه از قصد بوده که بهش شماره بده☹☹☹😳😳😳😳

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂