2777
2789

باردارم خیلی نگرانم میشه کمک کنید

اصلا حس بویایی ندارم😔

حس چشایی دارم فقط

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس کرونا؟ 

وای منو خواهر بعد چن روز 

واس مامام هنو 1 ماهه نیومده

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

منم چشایی داشتم بویاییم قطع شد بعد از دو هفته برگشت 

هییییچ علایمی هم از کرونا نداشتم و کاملا قرنطینه بودم! نمیدونم چه مدلش بود

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
من نه بویایی و نه چشایی درست و حسابی برنگشته بعد یک ماه 

اصلا بویایی نداری یا ضعیفه؟

اخه من اصلا هیچ بویی رو متوجه نمیشم😭

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

یک و ماه و اندی

اما هنوز کامل برنگشته بعضی چیزارو باید دماغمو فروکنم توش بوشو بفهمم😬

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

من ن بویایی داشتم ن چشایی 

بعد دو هفته کم کم برگشت 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
واس کرونا؟  وای منو خواهر بعد چن روز  واس مامام هنو 1 ماهه نیومده

اره دیگه کروناس وگرنه سرماخوردگی اینقد نیست 

واقعا خیلی عجیبه

از هرکی میپرسی میگه یه مدت بویاییشو از دست داده 

من بعد۲ هفته ،خالم بعد ۲ماه تغریبا بویاییمون بر گشت

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨
منم چشایی داشتم بویاییم قطع شد بعد از دو هفته برگشت  هییییچ علایمی هم از کرونا نداشتم و کاملا ...

منم الان هیچ علائمی ندارم جز همین خیلی حس بدیه🥺😭

واقعا خیلی عجیبه از هرکی میپرسی میگه یه مدت بویاییشو از دست داده  من بعد۲ هفته ،خالم بعد ۲ماه ...

خداروشکر برگشت من میترسم عصب بویاییم سکته کرده باشه کلا برنگرده😭

من یه ماهو نیمه درگیرم.بوهارو قاطی کردم بیشتر بو گندبه مشامم میرسه حتی از بهترین غذا ها.مزه هم فقط چیزایی ک خیلی شیرین باشه وتند وترشی اینارو احساس میکنم.اوایل حسام صفرررر بود😭

جهان به اعتبار خنده ی همسرجان ودخترم زیباست...