2777
2789
عنوان

موی زائد خارجیا

| مشاهده متن کامل بحث + 11544 بازدید | 26 پست

بیشتر اروپا و همینطور کانادا و قسمتایی از آمریکا که فصول سردشون زیاده و هشت ماه سال آدم مجبوره لباس پوشیده بپوشه

معمولا قبل تابستون  یا به اصطلاح بیکینی سیزن ملت به تکاپو می افتن برای زدن موهای زائد و اینا. خود اروپایی ها و کسایی که کم مو هستن معمولا با تیغ می زنن و بعضی ها هم اپیلیدی و موم استفاده می کنن. لیزر زیاد مرسوم نیست.

در ضمن خیلی زن های اروپایی هم خیلی کم شیو می کنن و حتی موهای تناسلی و... رو هم خیلی ها نمی زنن یا با وسواس و مدام نمی زنن. کلا هم کسی زیاد براش مهم نیست موی پا و اینا، مردم خیلی نگاه نمی کنن و فشار اجتماعی زیادی رو کسی نیست که حتما مدام شیو کنه، زنا هم سر این چیزا به هم تیکه نمی ندازن. موی دست رو هم فقط خارجی ها (خاورمیانه ای ها و شرقی ها مخصوصا) می زنن، اکثر زنای اروپایی که شیو می کنن محدوده به پا و زیر بغل و احیانا ناحیه ی تناسلی. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
اینجورم نبس که مدام لخت باشن دقت کنی تو فیلماشون حجابشون از ایرانیا بهتره خیلی جاها فقط تابستون وجاه ...

آره کانادا دخترعموم زندگی میکنه میگفت شلوارک میپوشی بد میدونن البته شلوارک خیلی کوتاه

من که به نتیجه‌ای نرسیدم واقعا دارم اذیت میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم لیزر کردم.. تهران عالی عالی بود.. تا ۳سال اصلا موهام درنیومد ولی بعدش دوباره دردسرای قبل.. اگه ...

منم الان دارم میرم لیزر با دستگاه دیوید المان؛ب نظر خودم موهای بدنم زیاد تغییری نکرده؛موندم ک برم یا نرم

حال خوبِ این روزامی عشقِ دلم🤗😘
بیشتر اروپا و همینطور کانادا و قسمتایی از آمریکا که فصول سردشون زیاده و هشت ماه سال آدم مجبوره لباس ...

شما نمیدونم یادتونه یا نه قدیمها ما هم موی دست رو نمی زدیم از یه جایی به بعد رایج شد

بیشتر اروپا و همینطور کانادا و قسمتایی از آمریکا که فصول سردشون زیاده و هشت ماه سال آدم مجبوره لباس ...

من بدنم خیلی سفیده ولی موهای زائدم مشکی

خیلی توو چشم میزنه.. ی مدت اپیلیدی زدم زیرپوستی میشن پشیمون شدم

شما نمیدونم یادتونه یا نه قدیمها ما هم موی دست رو نمی زدیم از یه جایی به بعد رایج شد

خوش به حالتون.. من مامان و بابام اصلا موی زائد ندارن به اصطلاح کوسه‌ان.. ولی من موهام مشکی و زیاد هست از اول دبیرستان که به بلوغ رسیدم شیو میکردم و دیگه برام کابوس شده

آره نسل مادرهای ما که اکثرا هنوز هم موی دست رو نمی زنن. من خودم کلا کم مو ام و موهام بوره اما تو دانشگاه قشنگ به خاطر فشار اجتماعی مجبور بودم موی دست رو بزنم احساس می کردم نزنم خیلی بده. و یادمه اگر نمی زدی بچه ها (دخترا) حتما به روت میاوردن و کلا تحت فشار بود آدم. وقتی از ایران اومدم چند سال طبق عادت می زدم اما الان دیگه نه. خیلی راحت تره! :)

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
ساعت یک ب چ چیزا فک میکنی...مگه اونا تو نی نی سایت خارحیشون تاپیک میزنن زنای مسلمان تو گرما چطو روسر ...

برام مهمه چون هفته دبگه عقدمه و دارم اذیت میشم، اونا مجبور نیستن روسری بذارن که بخوان تاپیک بزنن.. آدم واسه چیزایی مربوط به خودشه از هم‌نوعاش کمک میگیره کسی هم نخواست مجبور نیست جواب بده فقط کافیه وارد بحث نشه

منم الان دارم میرم لیزر با دستگاه دیوید المان؛ب نظر خودم موهای بدنم زیاد تغییری نکرده؛موندم ک برم یا ...

من ۲جلسه shr بود ۱جلسه دیود و بعد تا آخرش الکساندر opg+ 

دستگاههاشون تهران آمریکایی بود و من معجزه دیدم

فقط حواست باشه دستگاه‌رو عوض نکن دستگاه به دستگاه شدن ی مشاور لیزر بهم گفت بدتره

درست تحقیق کن جایی برو که اکثرا راضی بودن

وقتی جواب ها و نظرات رو خوندم واقعا خنده ام می گرفت که واقعا ما چقدر ساده این و دقت و توجه کافی رو نداریم. من الان خودم بهتون میگم چیکار میکنن. یعنی بخدا حدود ۹۵درصدشون از کرم های بی رنگ کننده موی بدن و به قول خود خارجیا bleaching body hair(سفید کننده موی بدن) استفاده میکنن‌. واسه دست و پا و صورت. حتی اگر دقت کرده باشید که من خودم هزار بار تا حالا توی سکانس های مختلف فیلم و سریال ها دقت کردم یعنی بخدا تا خانوما مقابل یه نوری قرار می‌گرفتند یا یه نوری بهشون میخورد، قشنگ تو نور می‌دیدی یه عالمه مو توی دست و پاهاشون دارن ولی چون بی رنگ کننده زده اند، بیشتر اوقات تو نور فقط معلوم میشه و تو دوربین معلوم نمیشه. افراد عادیم با همین بی رنگ کننده ها که حضوری ببینیشون، تا نری نیم متری شون مو هاشون معلوم نمیشه تازه با توجه به مارک بی رنگ کننده هاشونم اگه خیلی خوب باشه از همون نیم متری هم تازه باید توجه کنی تا مو هاشون رو ببینی.

اینا به قول خودتون این همه بدن هاشون در معرض دیده واقعا هم این راه، جزو تنها و بهترین راه حله براشون که حتی توی سایت های مربوط به آرایش و زیبایی خودشون هم این راه رو نوشته ان.

البته به هر حال افرادی هم دارن که لیزر و فلان کار ها رو کرده ان. یعنی می‌خوام بگم همون‌طور که لیزر و اپیلاسیون و شیو با انواع تیغ و ژیلت، برا خودمون اذیتی ها و سختی‌ها های متناسب با خودشون رو دارن، برا اونا هم همینه اونا هم مثل ما آدمن.

ما شاید این قدر کمبود و مشکلات اقتصادی، فساد دولتی و... تو کشورمون وجود داشته و داره که از هر نظر فکر میکنیم بقیه چقدر با ما فرق دارن. در صورتی که فقط در موارد خیلی تخصصی مردم هر کشور از یه کشور دیگه متمایز میشن.

ما به نظرم دولتمون به پایین آوردن ارزش کشورمون تو دنیا، باعث شده که ما قدر خودمون رو ندونیم یا حتی فکر کنیم که بقیه چقدر فلانن و بیسار و از این بزرگنمایی ها کلا.

اوف ببین بحث رو تا کجا که باز نکردم😂

ولی حقیقت رو گفتم❤️