وقتی جواب ها و نظرات رو خوندم واقعا خنده ام می گرفت که واقعا ما چقدر ساده این و دقت و توجه کافی رو نداریم. من الان خودم بهتون میگم چیکار میکنن. یعنی بخدا حدود ۹۵درصدشون از کرم های بی رنگ کننده موی بدن و به قول خود خارجیا bleaching body hair(سفید کننده موی بدن) استفاده میکنن. واسه دست و پا و صورت. حتی اگر دقت کرده باشید که من خودم هزار بار تا حالا توی سکانس های مختلف فیلم و سریال ها دقت کردم یعنی بخدا تا خانوما مقابل یه نوری قرار میگرفتند یا یه نوری بهشون میخورد، قشنگ تو نور میدیدی یه عالمه مو توی دست و پاهاشون دارن ولی چون بی رنگ کننده زده اند، بیشتر اوقات تو نور فقط معلوم میشه و تو دوربین معلوم نمیشه. افراد عادیم با همین بی رنگ کننده ها که حضوری ببینیشون، تا نری نیم متری شون مو هاشون معلوم نمیشه تازه با توجه به مارک بی رنگ کننده هاشونم اگه خیلی خوب باشه از همون نیم متری هم تازه باید توجه کنی تا مو هاشون رو ببینی.
اینا به قول خودتون این همه بدن هاشون در معرض دیده واقعا هم این راه، جزو تنها و بهترین راه حله براشون که حتی توی سایت های مربوط به آرایش و زیبایی خودشون هم این راه رو نوشته ان.
البته به هر حال افرادی هم دارن که لیزر و فلان کار ها رو کرده ان. یعنی میخوام بگم همونطور که لیزر و اپیلاسیون و شیو با انواع تیغ و ژیلت، برا خودمون اذیتی ها و سختیها های متناسب با خودشون رو دارن، برا اونا هم همینه اونا هم مثل ما آدمن.
ما شاید این قدر کمبود و مشکلات اقتصادی، فساد دولتی و... تو کشورمون وجود داشته و داره که از هر نظر فکر میکنیم بقیه چقدر با ما فرق دارن. در صورتی که فقط در موارد خیلی تخصصی مردم هر کشور از یه کشور دیگه متمایز میشن.
ما به نظرم دولتمون به پایین آوردن ارزش کشورمون تو دنیا، باعث شده که ما قدر خودمون رو ندونیم یا حتی فکر کنیم که بقیه چقدر فلانن و بیسار و از این بزرگنمایی ها کلا.
اوف ببین بحث رو تا کجا که باز نکردم😂
ولی حقیقت رو گفتم❤️