2777
2789
عنوان

قصاص 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 63 پست

منم تازه فهمیدم چی به چیه نمی‌دونم ولی ظاهراً تو ایران هم هست قانونش که هست شاید اجرا نمیشه 

آره خب تاوان کارشون پس میده و حکم خدا غلط نمیشه ولی یکم ناجورها آدم دلش ریش میشه حبس ابد یا اعدام بهتر از اینه که طرف رو زنده کور کنن نوشته بود حتی بدون بی حسی😣😣😣😣😣😣

قصاص عضو اولین باره میشنوم چطور اصن اینکارو میکنن؟ کیا؟

آره مثلا یه فیلمی بود 

یه زنه شوهرش رو صورتش اسید پاشیده بود و کور شده بود 

قانون هم در برابر اون کارش یه مایعی ریختن تو چشمش درجا کور شد

وای 😭

گم گشته ای میان گمگشتگان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومایی نی نی سایتی که شوهراشون بهشون خیانت میکنن باید اونجاشونو قطع عضو کرد.. اره تو این زمینه موافقم 😉😉

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
بازم خدا خیرت بده. ولی قرار نیست همه اینکارو بکنن

اهوم اسی گفت هر کسی نظر شخصیشو بگه و نظر دیگران به من ربطی نداره

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜
منم تازه فهمیدم چی به چیه نمی‌دونم ولی ظاهراً تو ایران هم هست قانونش که هست شاید اجرا نمیشه  آ ...

بی حسی بزنن فکر کنم .واقعا نمیزنن؟ 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
اون فرق داره ولی به خاطر دزدی دست قطع کردن خیلی بده همون زندان و خسارت میدادن کاش .

کسی که حرفه اش دزدیه براش بد نیست. چون مال و اموال یه انسان رو که سالها براش تلاش کرده رو بالا میکشه و این کارش میتونه یک زندگی رو از چندین جهت نابود کنه.به اینم فکر کنید.

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
قصاص عضو نیست.  ولی برای اسید پاشی تو پرونده آمنه بود دیگه  که دم آخر رضایت داد.

یعنی اگر  یکی رو صورت فلانی اسید بپاشه رو صورت خودش هم اسید میپاچن؟؟!!!!!

منم تازه فهمیدم چی به چیه نمی‌دونم ولی ظاهراً تو ایران هم هست قانونش که هست شاید اجرا نمیشه  آ ...

به نظر ناراحت کننده است اما قرآن هم میگه در قصاص حیاته.به هر حال تا قصاص و تعزیر نباشه خیلی از افراد دست از خطا نمیکشند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....