2777
2789
عنوان

قصاص 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم از مردن بدترع خیلی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تیر بارونم بده آخه😐😭

شاید همش چن لحظس

خفگی وحشتناکه

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
عضو در مقابل عضو. شما دست کسی رو قطع کنید به عمد . دستتون رو قطع میکنن

اون فرق داره ولی به خاطر دزدی دست قطع کردن خیلی بده همون زندان و خسارت میدادن کاش .

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

قصاص تو جزا موادشو خوندم قصاص حق الناسه برای تسلی اونی که بهش جنایت وارد شده کسی که جان کسی دیگرو میگیره جانش گرفته میشه یک جان در مقابل یک جان البته که خدا هم گفته بخشش بهتر .

آرزومه خانم وکیل شم 😍
البته اون افراد باید تاوان پس بدن ولی خب اعدام کردندو دار زدن خیلی بده  کاش ی روشی بود بدون در ...

مثلا تو خواب با گاز خفه بشه!!! 

چطوره؟! 😂

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن