2777
2789
عنوان

قصاص 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 63 پست

وای 😭😭

من به چیزا فک میکنم یا میبینم خیلی افسرده میشم

مثِ فیلمای نوید محمد زاده خیلی قشنگن و بیشتر موضوعاشون درباره ایناس

ولی دو سه روز فکرم درگیر میشه💔💔💔

خیلی تصورش سخته

گم گشته ای میان گمگشتگان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعدامم واقعا مزخرف اگه مرد زنی رو بگشه باید خانواده زن نصف دیه رو بدن تا مرد اعدام‌بشه اینم ظلم  ...

واقعا .نصف دیه چقدره ؟

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
کلعا بااعدام مخالفم بجز برای تجاوز اونم باید با اسید سوزوندش

یعنی یکی از عزیزات کشته بشه میبخشی؟

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
قصاص عضو اولین باره میشنوم چطور اصن اینکارو میکنن؟ کیا؟

اگر مثلا طرف بزنه چشم یکیو کور کنه اون شاکی میتونه تقاضای قصاص چشم بکنه

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤
واقعا .نصف دیه چقدره ؟

بستگی به ماه اتفاق جرم و هرسال قیمت ها کم و زیاد میشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

تو کدوم کشورا همچین قانونی هست؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
یعنی یکی از عزیزات کشته بشه میبخشی؟

حتما بخشیدم که میگم خب🙄

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜