2777
2789
عنوان

قصه پر غصه من.

1872 بازدید | 65 پست

سلام. بچه ها سعی میکنم خیلی خلاصه براتون تعریف کنم که خسته نشید. من ازدواج ج اولم خیلی سختی کشیدم و از اون ازدواجم یه پسر دارم که پیش پدرش زندگی میکنه. بعد از ده سال سختی تونستم توافقی جدا بشم. پسرم که میخاست بره کلاس اول من چند ماه قبلش جدا شدم و خیلی برام سخت بود. شوهر سابقم کلا آدم سرکار رفتن نبوذ و عاشق خونه و اشپزی بود و اصلا بیرون نمیرفت واسه کار. خودم مجبور بودم کار کنم اجاره خونه و خرجی و همه را بدم. 19 ساله بودم که ازدواج کردم و بسیار نادون بودم

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه نفهمیدم کی باردار شدم. سرکار میرفتم هر حا میشد چننند ماه تو یه تولیدی با یه عالمه مرد تک و تنها تا شب کار میکردم. اما حقوقم کم بود..به سرم افتاد برم تو مترو دستفروشی کنم. با یه کم جنس کارم و شروع کردم و تمام مسولیت گردنم بود. نمیخاستم زندگی و خراب کنم فکر میکردم درست میشه اما نشد. کل خانوادم نیگفتن طلاق بگیر بیا پیش ما و حمایتم میکردن اما خیلی ساده و چشم و گوش بسته بودم

شوهرم به شدددت بد دل و بد دهن بود. فقط معتاد نبود. یه مدت بعد فهمیدم با یه زن شوهر دار رفیق شده و میارش خونه منکه تو مترو ام.

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞

برادرم توی دانشگاه خیلی توپ براش کار درست کرد. یه دوسالی رفت و اینقدر گند بالا آورد که بیرونش کردن.. خلاصه خیلی کتک خوردم و گرسنگی و نداری کشیدم. خییییییلی. اما تونستم راصیش کنم جدابشیم

اون روز یادم نمیره بهش گفتم طلاقم میدی گفت آره از خدامه. با یه زن رفیق بود و پشتش به اون گرم بود. اومد امضای حق طلاق و داد و سریع همه چی انجام شد. اینم بگم اصلا نزاشتم تا اخرین روز خانوادش بفهمن

چون اونا خیلی خوب بودن خصوصا مادرش. منو خیلی دوست داشتن و میدونیتن عیب از پسرشونه

اگه میفهمیدن نمیزاشتن طلاق بگیریم

عزیزم از قبل تایپ نکردی؟ 

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          

تموم که شد کل وسایلم و جمع کردم و از خونه رفتم و پسرم موند پیش پدرش. چون میدونستم بچه را خیلی دوست داره و معتادم و نبود خیالم بابت بچه راحت بود

گذشتتتتتت

من افسردگی گرفتم

یه روز تو مترو وقتی حالم بد شد راهبر قطاری که میخاستم از قطارش پیاده بشم اومد سمت من و حالم و پرسید و گفت اگه مشکل مالی داری من کمکت میکنم.

گفت من شما را چند ساله میبینم تو قطارا کار میکنی

و خلاصه من ردش کردم و گفتم کمک نمیخام

کپی کردم قبلا نوشتم. صبر کنید تند تند میزارم

عزیزم از قبل تایپ نکردی؟ 

چرا تایپ کردم دارم کپی میکنم میزارم

چرا تایپ کردم دارم کپی میکنم میزارم

ممنون مهربونم💖💖💖💖💖💖

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          

اون رفت و من از قطار پیاده شدم و دوباره تو مسبر برگشت دیدمش. اون تمام ایستگاها را میومده بیرون که منو پیدا کنه.. سوار قطارش شدم و تا ایستگاه شهرری که خونه من بود و مقصد نهایی قطارش با اون قطار رفتم و پیاده شدم. سریع اومد دنبالم و باهام حرف زد و شمارش و داد و چند روز بعد زنگ زدم و حمایت هاش شروع شد. بدن حتی سر سوزنی درخواست.......

گوشیم خراب بود برام خرید و گفت پولشو کم کم ازت میگیرم. میخاست غرورم و نشکنه. بالاترین گوشی روز و اون سال خرید. بهش عادت کردم. تازه فهمیدم مرد و حمایت و عشق و محبت چیه.

بهش وابسته شده بودم و براش میمردم

خداشاهد دستم بهم نمیزد. یه روز گفتم برو دنبال زندگیت خیلی وابسته هم شدیم و این نمیزاره جدا شیم. من بچه دارم تو مجردی. دیدم رفت تو خودش و حالش گرفته شد و گفت منم زن دارم اکا اخرای طلاقم و داریم جدا میشیم. زنش و خودش بچه اصفهان بودن. عقد بودن.

زنش اونجا بود و این اینجا تنها خونه گرفته بود بخاطر کارش

اما زنش بهش خیانت کرده بود و تو کار طلاق بودن. دوسالی میشد دادگاهشون طول کشیده بود اما ماه های اخر جداییشون ما باهم اشنا شده بودیم