2777
2789
عنوان

مشاوره درمورد درسای دهم تجربی

1581 بازدید | 21 پست

رشتم تجربیه دوستان به دندان پزشکی علاقه دارم حاضرم بخاطرش سه سالو بخونم ولی نمیدونم چطوری بخونم چطوری برنامه ریزی کنم برای درسا و از چ منابعی استفاده کنم اگه اطلاعاتی دارید لطفا کمککک کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس هایی مثل زیست علاوه بر مفهوم خط به خطش حفظ کن. همون درسی که می‌خونی تست هاش بزن.

درس خای عمومی همین الان تا کم تر هستن همون درسی که می‌خونی تست هاش بزن از کتاب هایی مثل میکرو گاج هرنکته جدیدی یاد گرفتی تو کتابت بنویس

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  

موفق باشی 

کتاب های کمک درسی خیلی متنوع هستن باید ببینی با کدوم راحت تر میتونی ارتباط برقرار کنی همونو بگیر 

همه کتابا نمونه سوالای کنکورو دارن فقط نوع نگارششون فرق داره بستگی به خودت داره که کدومو بهتر بتونی بخونی... 

عزیزم از کتابای خیلی سبز استفاده کن خیلیییی خوبن 

تست هم بزن ولی فشار نیار رو خودت و سعی کن مفهومی یاد بگیری اگر هم تست نمیزنی اشکال نداره تابستون بزن و ببند کتابارو 

همه ی تمرکزت رو عید و تابستون باشه که اگه مرور نداشته باشی یادت میره و دوباره باید از اول مرور کنی و سخت میشه برات 

تاپیکای عکس دار و هیجانی تگم کنین لطفا 😆             
ماهرو جان میشه بگین ک چقد برای چ درسایی وقت بزارم خوبه

الان درستو برای نمره کامل بخون ولی روی خوندن زیست و شیمی بیشتر تمرکز تست زدن کتاب هایی مثل نشرالگو

ریاضی و فیزیک هم تمرین زیاد حل کن

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
الان درستو برای نمره کامل بخون ولی روی خوندن زیست و شیمی بیشتر تمرکز تست زدن کتاب هایی مثل نشرالگو ...

زیستو ک خیلی خوندم چندین بار تکرارو الانم ک از کلاس جلو ترم

شیمی با مدرسه پیش میرم و هر روز میخونم ولی بقیه درسارو نمیدونم چطور برنامه بچینم

حتما حتما روزی ۴تا۵ساعت زیست بخون

۲ساعت شیمی ۲ساعت ریاضی ۲ساعت فیزیک بخون درسای عمومی هم یک روز درمیون بخون مثلان امروز ۳ساعت دینی فردا ۳ساعت ادبیات.... 

میتونی برنامه راهبردی یکی از آزمونای راهبردی رو دانلود کنی و طبق محدوده اونا پیش بری 

البته میتونی مشاور هم بگیری اگه تهران باشی مشاورای خوبی گیرت میاد 

منابع هم

دینی:سفیر خرد (بهمن آبادی) یا مهرو ماه 

ادبیات: موضوعی بگیر 

عربی: خیلی سبز پایه ایش برا مدرسه خوبه برا تست گاج میکرو طلایی

زبان: اگه سطح زبانت خوبه شهاب اناری بگیر اگه که نه اول سیر تا پیازو بخون بعد شهاب اناری

شیمی برا دهم من خودم خیلی سبزو نشر الگو و میکرو جامع دهم یازدهم داشتم و راضی بودم 

فیزیک خیلی سبز

زیست خیلی سبزدهم و نشر الگو و جامع خیلی سبز(دوازدهم بگیرش ترکیب کرده)داشتم 

ریاضی خیلی سبز 

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر