happykendall مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3621 عنوان بی حسی قبل امپول 698 بازدید | 9 پست خانوما ببخشید یه سوالی دارم زدن پماد زایلاپی قبل آمپول اشکالی نداره ؟ مشکلی برای تزریق ایجاد نمی کنه ؟ 1399/08/22 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3421 آمپول که درد آنچنانی نداره میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
happykendall مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3621 آمپول چی میخوای بزنی مگ نه آمپول خاصتی نیست خیلی از آمپول می ترسم بچه دار هم شدم ولی این ترسه از بین نرفته
happykendall مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3621 آمپول که درد آنچنانی نداره خیلی می ترسم از بچگی اینطوری بودم شما میدونی برای تزریق مشکل ایجاد می کنه یا نه ؟
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3421 خیلی می ترسم از بچگی اینطوری بودم شما میدونی برای تزریق مشکل ایجاد می کنه یا نه ؟ نه عزیزم نمیدونم ولی میتونی از همون جا بپرسی اگه مشکلی نداشت بعد استفاده کنی میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
happykendall مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3621 نه عزیزم نمیدونم ولی میتونی از همون جا بپرسی اگه مشکلی نداشت بعد استفاده کنی اها مرسی گلم لطف کردی
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3421 اها مرسی گلم لطف کردی قربونت میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
narg عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 608 نه آمپول خاصتی نیست خیلی از آمپول می ترسم بچه دار هم شدم ولی این ترسه از بین نرفته بستگی به کسی داره که میزنه