2777
2789
ای بابا نه باهوش من  میگم این ماده بیهوش میکنه آدم رو  مثلا اینهایی که خفت گیری میکنن طل ...

خب از کجا گیر میاد  میخوام خودمو بیهوش کنم 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو بیایید به خانم که رمز گوشی شوهرشو نداشته.بعد که بیهوش شد باید چیکار کرد.واسه اطلاعات میگم یکی از این غلطا کرد نجات بدیم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
این ماده گیرت  نمیاد فقط برای اطلاعات  عمومی اینو گفتم نگفتم که خودتو بیهوش کنی

من میخوام ی چند روز بستری شم بیمارستان  ماده ای نمیشناسی راحت گیر بیاد و بندازتم بیمارستان؟ولی ترجیحا نمیرمم مردمم مهم نیست البته 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
۱۵ سالته؟

سن شناسنامه ایم 15 ولی اینقدر سختی کشیدم و غم دارم روحم انگار هزارو پونزده سالشه پیر شدم دیگه ....

سن شناسنامه ایم 15 ولی اینقدر سختی کشیدم و غم دارم روحم انگار هزارو پونزده سالشه پیر شدم دیگه ....

عزیزم احتمالا افسردگی داری 

یک ۱۵ ساله نباید دنیاش تیره و تار باشه 

باید بری درمان کنی 

از فکر دوست پسر هم بیا بیرون 

وقتی حالت بد باشه ممکنه یک بلائی سر خودت بیاری 

جدی بگیر  خواهشا  حرفهام رو 

اگه ایسنتا داری میتونی از مشاوره های رایگان استفاده کنی

به شماره ۱۴۸۰ زنگ بزن

تو الان باید سفت و سخت برای کنکورت بخونی نه اینکه دور  و بر این چیزها باشی ؟؟؟؟!!!

عزیزم احتمالا افسردگی داری  یک ۱۵ ساله نباید دنیاش تیره و تار باشه  باید بری درمان کنی&n ...

مشکلم حادتراز افسردگیه یا بمیرم یا زندگیم درست بشه که حالم بهترشه .خیلی تنهام تو دنیام هیچکس نیست نه دوستی نه رفیقی هیچکس دارم دق میکنم نیازدارم یکی واقعا دوستم داشته باشه واقعنی نه حرف که بشه ی امید که خودمو از این زندگی سخت بیارم بیرون وضعمو درست کنم ولی کسیو ندارم راستش کلا قید دانشگاه ر. بزنم با این وضعیت روحیم و مشکلات دیگه ای که تو خونه هست و رقابت سنگین رشته تجربی بعید میدونم چیزی قبول شم .جلوی چشمام همه یی ارزوهام داره نابود میشه هم الانم هم اینده ام . دعا کن یا بمیرم یا زندگیم ی ذره درست شه حداقل به ی ارزوم برسم.ببخشید زیاد حرف زدم حالم خوب نیست.

مشکلم حادتراز افسردگیه یا بمیرم یا زندگیم درست بشه که حالم بهترشه .خیلی تنهام تو دنیام هیچکس نیست نه ...

عزیزم خیلی مبهم بود نوشته هات 

گفتی مشکلم حادتر از افسردگیه  مربوط به  روابط جن سی که نبوده؟؟؟مشکلی پیش بیاره برات؟؟

حس کردم شاید این باشه ....نمیدونم حالا 

اینکه میگی تو دنیا تنهایی چرا علتش چیه؟؟

مشکلت تو خانواده چیه؟

چند تا بچه هستین ؟ آیا پدر مادرت بهت توجه لازم رو دارن؟ محبت  میکنن بهت؟

در مورد رقابت شدید توی تجربی بله درسته رقابته 

ولی رقابت اصلی بین چند هزار نفری  هست که میخوان  رشته های پزشکی و دندان و پیراپزشکی بیارن

اگه علاقه ات تو اینهاست راحت میتونی با یک مشاور کار بلد و شرکت تو آزمونها رتبه زیر ۲۰۰۰ بیاری 

مطمعن باش فقط خوندن و تست و تست و تست 

مشکلم حادتراز افسردگیه یا بمیرم یا زندگیم درست بشه که حالم بهترشه .خیلی تنهام تو دنیام هیچکس نیست نه ...

بعدشم دختر خوب تو هم سن خواهر زاده من هستی 

اونم دقیقا کلاس دهم هست رشته تجربی 

داره بشدت میخونه چون میدونه آینده اش به همین خوندنش بستگی داره 

شما عزیزم هر مشکلی داری با مشاور مدرسه تون در میان بذار

بعدشم خواهشا دور بر دوست پسر نرو دوست دختر بد هم دورشون  نرو که بدبختت  کنن

فقط و فقط بچسب به درس 

با توجه به نوع نگارشت  مطمعن  هستم دختر باهوشی هستی  عزیزم فقط این سه سال رو بخون فقط بخون 

هر مشکلی داری بذار پشت در اتاقت و فقط بخون آینده ات رو بساز 

کاش من سن تو رو داشتم بخدا خودمو خفه میکردم با خوندن 

من الان می فهمم چقد نادون  بودم سالهای دبیرستانم که درس رو جدی نگرفتم و رشته خوبی قبول نشدم ...