2777
2789
عنوان

تاپیک انرژی مثبت!

98 بازدید | 20 پست

خانومایی که میخواین دور هم شاد باشیم بیان. من مطالب مفیدی در مورد شاد بودن و انرژی مثبت میذارم شما هم بزارید استفاده کنیم.

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

برای مثال من الان کرونا دارم  البته خفیفه  ولی شادم   

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک آخر منو که همین الان زدم بخونید😃😃😃

بعضیا فکر میکنند ماهایی که حرف از قانون جذب و درون و ارتعاشات میزنیم غم نداریم یا نداشتیم!!! 

باور کنید روزهایی داشتم که نفسم بالا نمومد از غصه! 

اما فقط با توکل گ آرامش در کمال تعجب! نتیجه گرفتم. 

همه چیز به درون آدمه. میدونم سخته! اما باور کنید تلاش کنید تغییر میکنه همه چیز. 

کانال @tamrinejazb98 هم سربزنید تل

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
برای مثال من الان کرونا دارم  البته خفیفه  ولی شادم    

عه همدردیم منم هنوز تو قرنطینه ام امروز میشه ده روز

بستنی نشاط اوره بخورین  سرده بافت تنمه 🤕دارم بستنی میخورم جاتون خالی 😉

جدی؟ من تو یخچال دارم برم بخورم

برای جذب انرژی مثبت در مورد یک سفر خارجی تخیل و خیال بافی کنین. خیال بافی هزینه ای نداره  

عه همدردیم منم هنوز تو قرنطینه ام امروز میشه ده روز

سلام هم بند😁😁من  یه هفته ست حالم خوب نبود ولی امروز بویایی هم رفت کلا  . تو هم بویایی نداری؟

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
منم

😁😁  خدا لعنت کنه اونی ک این بیماری رو آرود . باورت میشه من چند سال بود درست حسابی مریض نشده بودم ک بیافتم تو رختخواب . بالاخره این ویروس من و به چنگ آورد

سلام هم بند😁😁من  یه هفته ست حالم خوب نبود ولی امروز بویایی هم رفت کلا  . تو هم بویایی ند ...

نه من بویاییم اصلا مشکلی پیدا نکرد دو روز تب و لرز داشتم و تا روز سوم هم بدن درد وحشتناک الان یکمی کمر دردش مونده هنوز

ولی من حتی تو رختخواب هم نیفتادم😃✨😃✨😃✨ إن شاالله سلامت باشی

عجب مقاومی هستی تو! چشمت نزنم حالا ماشالا

ولی من حتی تو رختخواب هم نیفتادم😃✨😃✨😃✨ إن شاالله سلامت باشی

خوب خدا رو شکر. احتمالا قانون جذبت خوب کار کرده😁😁  .‌ منم زیاد حالم بد نیست ولی یه خورده سرفه و بی حالی اذیتم میکنه .