2777
2789
عنوان

خانمایی که تازه بچشون بدنیا اومده میشه یه لحظه بیایین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 48 پست
همون واکسن که میزنن تو بازوش و جاش میمونه رو میگم 

خب اوایل ک جاش زیادمعلوم نیست بعدچندوقت جاش زخم میش بچه های من بااین ک هفت ماه بودن زده بودن براشون عجیب میگی نزدن 

همون واکسن که میزنن تو بازوش و جاش میمونه رو میگم 

آره میزنن شاید بهت گفتن حواست نبوده ما بهمون گفتن وقتی ترخیص شدیم همون بیمارستان تو یه بخش دیگش بردیم انجام دادیم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بیمارستان زدن... یعنی اصلا چیزی رو بازوش معلوم نیست؟

البته واسه بچه اول منو نزده بودن، مرخص شدم فکر کنم دو سه روز بعدش زنگ زدن بهمون گفتن که نزدن...پررو پررو با من دعوا داشتن که چرا نموندی تو بیمارستان واکسن بچه رو بزنیم  گفتم شرمنده وقتی برگه ترخیص دادن دستم من نمیتونستم با اون وضعم الکی تو بیمارستان بشینم، اونم به خاطر اشتباه پرستارا😒

🖤

تو بیمارستان زدن... یعنی اصلا چیزی رو بازوش معلوم نیست؟ البته واسه بچه اول منو نزده بودن، مرخص شدم ...

مگه همراه نداشتی؟؟من همراه مامانم موقع ترخیص رفتیم واکسنشو زدیم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
آخه عزیزم بچه اولم که بهش زدن اون واکسنو جاش بعد دوسه روز چرک کرد بعد خوب شد مال این بچم اصلا چیزی ن ...

خب کارت واکسنشو ببین اگه نبود ببر بزنن

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
آخه عزیزم بچه اولم که بهش زدن اون واکسنو جاش بعد دوسه روز چرک کرد بعد خوب شد مال این بچم اصلا چیزی ن ...

خب اصلانبایدچرک کن عزیزجان واس بچه های منم بعدیکی دوماه قرمزشدوسرش پوست پوست شدبعدخوب شدکارت واکسنتونگاه کن تواین کرونابیمارستان نرواول مطمعن شوبعد