2777
2789

تو دوران نامزدي هستم خواهرم. اخلاق نرمال نداره نامزدمم حساسه ب حرفاش امروز خاستگاريش بود ولي انقدر بهمون بي ادبي كرد تبريكم نگفتم

عروسي ام نكردم بتمرگم هونه خودم نميدونم نه خونه خودم ميخوام باشم نه مادرشوهر ميخوامزتنها بشم

شما بودين چيكار ميكردين؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خواهرت الان میخواد به خواستگارش جواب مثبت بده؟ انشاالله میره سر خونه و زندگی خودش، مشکل حل میشه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

خیلی بی ادبانه درموردخواهرت حرف زدی فرض میکنیم صددرصدخواهرت مقصره ولی زشته کسی بدی خانوادشوکنه چیه چون قبلا گیرادم بدی افتاده بابچه جداشده اون حق نداره ازدواج کنه فقط شمابایدنامزدداشته باشی؟خداروشکرکن نامزدت ازخواهرت بدش میاد توهمین نی نی سایت خیلیاتاپیک خیانت ازطرف خانواده خودشون  زده بودن درست وغلطشونمیدونم حساس نشوعزیزم اگرم بیرادبی کرده مهم نباشه برات خداحواسش هست خداپشتیبان کساییکه گذشت میکنن اونم بره سرخونه خودش شمام راحت میشی گلم