2777
2789

چرا روز به روز داره آمار میره بالا اون وقت یکی از اشناهامون تعریف می کرد توی عراق و پاکستان که اصلا بهداشت رعایت نمی کنن آمار کرونا خیلی پایینه!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اونا بدنشون در مقابل میکروب مقاومه مث ما سوسول نیسن😂

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

اینجا هم رعایت نمیکنن

عراق اعتقادشون درسته

میگن ختم و اینا گرفتن و خیلی موثر بوده

ایران چی؟یارو ماسک زده مخاد عطسه کنه ماسک میزنه پایین عطسه میکنه...ملت تو صف بلالی کنار خابونی ها بدون ماسک چسبیدن بهم

سفرهارو نگاه کنید.تاحالا شمال بود.حالا جنوب

میگن تا ساعت ۶ مغازه ها باز باشن و بعد ببندن.بازم ملت نفهم باز میکنن

نمیدونم محدوددیت برا شهر ما گذاستن تا شیش بیشتر نیسدیم ولی ملت تو خیابونن بخدا میگم بابا ما بستیم ناموسا داریم میریم شما چرا نمیرید خونه😐😐

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
والا العان بیشتریا ماسکو میزنن خداییش البته من اطرافیا رو میگم 

عزیزدلم ماسک چه فایده داره وقتی تراکم جمعیت زیاد باشه همه جا اونم تو فصل سرما که معمولا واسه گرم شدنمون یجا وایمیسیم از وسایل گرمایشی استفاده میکنیم و کمک میکنه به پخش بیشتر ویروس

من خانواده ای میشناسم تو خونشون مستخدم ۲ ۳ تا دارن ولی هنوز با این اوضاع هر روز پسرو دخترشون با نامزداشون بیرونن یا شام و ناهار بیرونن اصلا به هیچ جاشونم نیس کرونا

اونوقت اونی ک فقیره دس فروشی میکنه هیچی نداره داره احترام میزاره  به حقوق اجتماعی همه ی ما و کادر درمان  و خونش نشسته😔