2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال دارم بیایید

65 بازدید | 8 پست

دوستان من فقط یکمی صدام گرفته یکمی هم سرم درد میکنه چشایی و بویایی هم خیلی خیلی کم ضعیف شده.. یعنی کروناس؟؟ 

من بچه کوچیک دارم یعنی اونم میگیره؟ 

امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭

گلم امسال چیزی به اسم سرماخوردگی اصلا نداریم همش از دم کرونا حساب میشه یه هفته صبر کنید اگه همینقدر ساده بود هفته دوم دقت کنید اگه بدترشدین حتما برید دکتر اگه نه ک فقط دو هفته خودتونوقرنطینه کنید 

اما وقتی میگین رو بویایی چشایی اثر گذاشته احتمال۹۹درصد کروناس 

برای شیر دادن به بچه هم ماسک بزن مشکلی پیش نمیاد انشاالله 

احتمالش هست...تو خونه ماسک بزن

جاهایی مثل دستگیره ها و شیرهای گاز و کنترل تلویزیون و... ک اعضای خونواده دست میزنن ضدعفونی کن

سرویس بهداشتی هم هرروز بشور 

انشالله کوچولوت نمیگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش هست...تو خونه ماسک بزن جاهایی مثل دستگیره ها و شیرهای گاز و کنترل تلویزیون و... ک اعضای خون ...

مرسی گلم. انشالا... تقصیر شوهرمه اون فکر کنم گرفته بود اخه بچمم چند روز اسهال گرفت احتمال میدم اونم گرفته باشه 

گلم امسال چیزی به اسم سرماخوردگی اصلا نداریم همش از دم کرونا حساب میشه یه هفته صبر کنید اگه همینقدر ...

اوهوم مرسی انشالا. کاش دیگه پیشرفت نکنه مریضیم

گلم امسال چیزی به اسم سرماخوردگی اصلا نداریم همش از دم کرونا حساب میشه یه هفته صبر کنید اگه همینقدر ...

اخه ما جایی هم نمیریم خریدای معمول خونس ک اونم شوهرم انجام میده خیلیم رو رعایت بهداشت حساسه نمیدونم از کجا گرفته