2821
2789
عنوان

بیاین انرژی مثبت.از عشق بگین❤😍از عاشقانه ها تون با همسرجان

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 83 پست
عزیزمممممم پایدااااررر😻😻😻این ویژگی واقعا دل ادمو میبره. همسر منم دیشب حتی از دستم عصبانی بود گفت ...

مرسی قلب من😍😍😍 من تو عصلانیت حرف میزنه باهام که حل بشه اون مشکل حتما و اروم بشه اما هیچ وقت باهام تند برخورد نمیکنه

ایشالا خوشبخت ترین بشی ماه بانو💖

😂😂😂😂خیلی خندیدم مرسی😂😂

ای جانم😂💗

خاهش عزیزم😂😍

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجردم ولی یکی هس مهربون خوش اخلاق خیلی دوسم

داره و بهم اهمیت میده نظر من براش مهمه 

دعاکنید همین شوهرم بشه😍😍😍

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

سس ماست#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ای جانم😂💗 خاهش عزیزم😂😍

فدات💖😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
مجردم ولی یکی هس مهربون خوش اخلاق خیلی دوسم داره و بهم اهمیت میده نظر من براش مهمه  دعاکنید ه ...

انشالله.خوشبخت بشی خوشگلم...نارنگی تو خوردی؟  

🍊🍊🍊بیا اینم نارنگی اضافی اگه خواستی😂

اينكه هميشه حمايتم ميكنه هر جا و در هر شرايطي

احترام خودمو خانوادمو حفظ ميكنه

از گل نازكتر بهم نميگه حتي موقع ناراحتي و دعوا...

و....😍❤️❤️

همين باعث ميشه هميشه عاشقش باشم و بپرستمش🌹🌹🌹

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

انشالله.خوشبخت بشی خوشگلم...نارنگی تو خوردی؟     🍊🍊🍊بیا اینم نارنگی اضافی اگه خواستی😂

ممنون عزیزم

آوره خوردم وای مرسی😂😂😂😋