مامان من لیسانس علوم تربیتی داره الان کارمند اموزش پرورشع
ولی بنظرم رشته خوبی نی😐
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
اره چرا بد باشه اگر سر کار هم نری به درد زندگی و بچت میخوری ولی سعی نکن از رفتار های دیگران ایراد بگیری و تا کسی ازت راهنمایی نگرفته چیزی نگو چون آون موقع میگن چیه میخوای ما رو تربیت کنی خودت احتیاج به تربیت داره بچه خودتو تربیت کن
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بعد درسش رفت تو کار؟؟ میگن اشنا داشته باشی سریع میری تو کار ولی منم خوشم نمیاد ازش
لیسانسشو ک گرف اول معاون پرورشی مدرسه شد بعدم معلم بعدم کارمند اموزش پرورش...ربطی ب پارتی نداره فک کنم الان اینجا نیرو کمه رو هوا میبرن
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون