2777
2789
عنوان

دلم گرفته😧

93 بازدید | 13 پست

من بی دلیل افسرده شدم خیلی افسرده بااینکه اصلا تو زندگیم مشکلی نداشتم و ندارم

الانم یکماهی از افسردگی وحشتناکم میگذره خوب که نشدم هیچ بدترشدم از شوهرم و زندگی زناشوییم سردشدم هیچ علاقه ای بهشون ندارم برعکس قبلا که واسه ی ساعت پیش شوهرم بودن جونمو میدادم الان همش دلم میخواد شوهرمو بزارمو برم همه چیز واسم کهنه و بی روح شده😧😷

کسی تاحالا تو دوره افسردگیتون اینطورشدین؟(بی دلیل)

چطور درمان شدین؟

بیاین یکم بهم دلداری بدین که خوب میشم باز  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروخریدکن یروز برو گردش خوب میشی

نه عزیزم بااین چیزا خوب بشو نیستم دیروز رفتم خونه یکی از اقوام وقتی دوستامو اونجا دیدم بدترشدم همش دلم میخواد شوهرمو بزارمو برم بااینکه شوهرم اصلا بهم کاری نداره خیلی ادم خوبیه

اره ولی اخلاقشم گنده 

منکه اصلا خودمم نمیدونم چرا اینطورشدم یهویی حالم از همه چی بهم خورد نسبت به ایندمم کاملا دلهره پیداکردم همش باخودم میگم من چطور بااین حالم میخوام ی زندگی مشترک رو جمع و جور کنم

نه عزیزم بااین چیزا خوب بشو نیستم دیروز رفتم خونه یکی از اقوام وقتی دوستامو اونجا دیدم بدترشدم همش د ...

خوشي زده زير دلت . همه عالم و ادم دلشون ميخواد ازدواج كنن يا شوهراشون ادم هاي بدين ولي تو شوهرتم خوبه قدر زندگيتو بدون الكي خرابش نكن بيچاره شوهرت . يمسافرت برو انرژي هاي منفي رو از خودت دور كن 

خوشي زده زير دلت . همه عالم و ادم دلشون ميخواد ازدواج كنن يا شوهراشون ادم هاي بدين ولي تو شوهرتم خوب ...

حرفتون اینکه (خوشی زده زیردلت)درست نیس هیچکس زندگی قشنگشو شوهرخوبشو بی دلیل تو ذهنش خراب نمیکنه یا هیچکس با خوشی زیادی مشکلی نداره

اما اینکه افسرده شی شاید ژنتیکی باشه شاید دلیل دیگه ای داشته باشه ولی خوشی زیادی ادمو سیرنمیکنه.ممنون از نظرتون🌹

حرفتون اینکه (خوشی زده زیردلت)درست نیس هیچکس زندگی قشنگشو شوهرخوبشو بی دلیل تو ذهنش خراب نمیکنه یا ه ...

ميدوني چرا اينو گفتم چون گفتي بي دليل و گفتي شوهرت خوبه بابت اون اينو گفتم و گرنه من ك نميدونم شما چ زندگي دارين