2777
2789

لطفا سرزنشم نکنید همدردی میخام طولانیه ولی لطفا بخونید 

دلم داره میترکه

خیلی دلشکستم خیلی...😔داغونم از دست شوهرم دگ تحملم تموم شده 

۳ ساله زندگیم جهنمه شوهرم رفیق باز صبح تا شب کافه گاهی میره کار میکنه هرچقد در میاره خرج مشروب و تیپ و دک پوز خودشه اوایل ک نامزد بودیم خیلی خداپرست بود خوشم میومد عاشقش بودم مرتب کار میکرد خرجی میداد خوشحال بودم 

ازدواج ک کردم طبقه بالاشون برام اشپزخونه ندادن دیدم اشپزخونشون داغونه ب اون بهونه خورد خوراکمو باهم کردن دل خوشی از طرز زندگیشون و مادرشوهرم اینا ندارم بچه اولم رو خرجشو پدرشوهرم میده شوهرم ن اجاره میده ن خورد خوراک بچم هیچ کمبودی نداره ولی الان باز ناخواسته ب اصرار و زور شوهرم حامله شدم ب شرط مستقل شدن و مرتب کار کردن راضی ب نگه داشتنش کرد 

ولی دگ مخم نمیکشه خیلی خسته شدم خیلی مشکلات دارم....تا اینک پریروز منو برد مغازه بخاطر حاملگیم ی بافت ۱۸۰ تومنی خاستم گفتم بده پولشو میگه ندارم منم چون هیجی برام نمیخره خرجی هم نمیده تا اومدم خونه با خاک یکسانش کردم

فرداشم ب بهونه خونه زن عموم رفتن از خونه زدم بیرون با بچم دیروط اومدم خونمون همه ماجرای ۳ سال رو ب پدر مادرم گفتم منو مقصر دونستن ک چرا نگفتی و تحمل کردی ما چطور بزرگت کردیم چقد خار شدی و هممون ناراحت نمیدونم دگ چی میشه زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش نمیزاشتی بچه دوم را الانم اگه دیر نشده سقطش کن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

خب راست میگن چرا نباید به خانوادت بگی... 

یکی از مشکلات خانوما اینا مشکل شوهرشون به خانوادشون نمیگن اونم روز به روز پرو تر و احمق تر میشه اما اگه همون او ل بگین همچین دست و پاش جمع میکنن ادم میشه... 

بعضی مشکلات با فشار درست میشه به قول معروف گربه رو باید در حجله بکشی شوهری که عرضع کار کردن نداره برای لای جرز دیوار خوبه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
چرا یهو عوض شد؟

خدا میدونه کل سرمایمو بهش دادم چون اون موقع خیلی باهام خوب بود ماشین ثبت نام کردیم ۱۳۵ تومن ی سال شد ی ساله ن خرجی میده ن گردش ن اخلاق شب تا ۳ ی ۲ نیس صبح تا شب کافه اصن بریدم بخدا بهش گفتم ماشینمون نیومد بدرک اینهمه کار چرا عارت میاد چرا مستقلم نمیکنی چرا راحتی نمیدی میگ تا من اینجام مجبوری بمونی

اماجالب پسر به اون خوبی چرا یهو انقد تغییرکرد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
خب راست میگن چرا نباید به خانوادت بگی...  یکی از مشکلات خانوما اینا مشکل شوهرشون به خانوادشون ...

پدرم خیلی بهش برخورد میگ تورو لای پر قو بزرگ کردم اخه هم از لحاظ مالی فرهنگی از اونا بهتریم 

پدرم گف تا رو پای خودش وای نسه و زندگی برات نسازه گوه بخورم بفرسمت خونه باباش ک حمالی مادرشو بکنی و اقا صبح تا شب بره عشق حال خودش بیچاره ها فک کردن من خیلی خوشبختم