سلام دوستان یکی از دوستام ناباروری با علت نامعلوم داره و هر روش آزمایشگاهی رو جواب نگرفته
مدتی دنبال رحم اجاره ای بود، پیدا نکرد، از کجا میشه پیداکرد؟؟؟ هزینه تقریبی چقدره!؟؟؟؟
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
رابط هم هست که اینکارو بکنه ولی نمیدونم از کجا باید پیداشون کرد
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضی دکترا میدونن بعضی منشی دکترا حتی ده سال پیش ۵۰میلیون بود با مخارج جانبیش
وای نه یکی از همسایه قدیممون میگفت 20 تومنه که
اگه 50باشه که الان 200 میشه
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
آخه این دوستم دیگه خیلللللللی ناامیده، حوصله گشتن نداره، سایت خاصی نیست برای مورد