2777
2789
عنوان

نی نی یار !-

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 26 پست
تاپیک شما در انتها به دعوای عقیدتی منجر میشه برای همین قفل شد

یعنی قصاص قبل جنایت ؟ ! 

لطفا تایپک رو باز کنید تا ادامه مطالب رو بذارم و بعد قفل کنید ...

لطفا!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی قصاص قبل جنایت ؟ !  لطفا تایپک رو باز کنید تا ادامه مطالب رو بذارم و بعد قفل کنید ... ...

نه عزیزم تجربه این نوع تاپیکها داریم که میگم دعوا میشه  اگر تاپیک تکرار کنید تعلیق میشید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

نی نی یار عزیز دعوا نشد لطفا تاپیکو باز کنید

من تو اون تاپیک بودم و زود قضاوت کردم همه در نهایت متوجه شدن 

ایشون مطالب بسیار خوبی نوشتن خودتون بخونید متوجه میشید..خواهشا باز کنید تاپیکو🙏🙏🙏

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏

خواهرم میذاشتی دعوا میشد بعدش قفل میکردی 

نی نی یارجان پیشگیری بهتراز درمان هست رو خوب رعایت میکنی ها   

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
اتفاقا علم ریاضی ثابت میکنه خدا هست و فقط هم یدونه یعنی الله وجود داره و میدونین ک چون قوانین ریاضی ...

خوب ایشون هم گفتن وجود داره

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
نه عزیزم تجربه این نوع تاپیکها داریم که میگم دعوا میشه  اگر تاپیک تکرار کنید تعلیق میشید

از شما انتظار همکاری دارم ، چرا اجازه نمیدید مسائلی غلط انالیز بشه ؟ 

اگه فکر میکنید دعوا میشه مشکلی نیست قفل کنید فقط پنج مین باز کنید تا مطالب ناقص مونده رو هم پست کنم 

لطفا به وقت و انرژی گذاشته شده احترام بذارید ...

مطالب اصلا توهینی نبود بر حسب " علم"  و نقص علم بود

برای چیزی که به غلط " علمی " گفته  شده .... 

اجازه ندید مطلبی ناقص بمونه ... ! 

استارتر با مطالبش فقط میخواست وجود خدا رو بر اساس همون علم ثابت کنه که اگه یکی گفت خدا وجود نداره و دلایل مسخره ی علمی آورد بلد باشیم با همون علللم بزنیم تو دهنش

@نی_نی_یار_شب  

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

برای چی دعوا بشه

منظورم اینه دعوا نشده بود که قفلش کردین صبر میکردین اگه دعوایی می شد بعدش قفل میزدین 

الان تو یه تاپیک دیگه یه کاربر داره از اونهایی که میگن خدا وجود نداره دفاع میکنه  اما اونجا قفل نشده ولی تاپیک این خانم که موردی نداشت قفل شده   

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
منظورم اینه دعوا نشده بود که قفلش کردین صبر میکردین اگه دعوایی می شد بعدش قفل میزدین  &n ...

عزیزم اون هم قفل شده  الان پیرو همین تاپیک داره تاپیکهای دیگه زده میشه که جو سایت داره بهم میریزه به همین دلیل همون اول قفل کردم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar