بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رحمت یکم بزرکه و میوم های کوچیک داره که مهم نیستند مثل خال یا جای جوش صورت که مهم نیست ولی فیبروم واضح نداری که مهم باشه. معمولا با بالا رفتن سن بعضی از خانم ها اینجوری میشن و تو سن پایین کمتر دیده میشه . تخمدان هات تنبلی دارن که اونم از هر ده تا سونو هفتاش تنبلی دارن متاسفانه. اینم اگه بخوای بچه دار بشی داروهای تخمک گذاری میگیری اگه نه که دکتر دارویی میده که فقط کنترل بشه یا اگر پریود نمیشی دارو میده که پریود بشی. اگه پریودت منظمه مشکلی پیش نمیاد و فقط باید کنترل باشه. احتمالا قرص متفورمین میدن دکتر
سنم ۲۹ سالمه برای بچه دوم اقدام کردم رفتم بچه اولمو دوماه بعد از عروسی حامله شدم عادتم منظم فق ...
خوبه که پریودت منظمه اگه اقدام کردی خدایی نکرده نتیجه نگرفتی با دوسه دوره قرص تخمک گذاری اوکی میشی. تخندان های نرمال توی سال ۱۲بار تخمک گذاریرمیکنن و آماده بارداری میشن اما تخمدان pcoتوی سال سه یا چهار بار امکانن تخمک گذاری داره اگه برای بارداری عجله ندلشته باشی هر ماه لقدام کن بالاخره میگیره. اگه عجله داری دارو بگیر