2777
2789
عنوان

راجب قرص ال دی سوال دارم

72 بازدید | 13 پست

من ازدیشب شروع کردم قرص خوردن امشب قرصمو خوردم .اگ‌رابطه داشته باشم مشگلی نداره؟یااینکه باید چندروز ازش بگذره؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه اول ریسک داره ، باید روش دیگه ای باشه . از ماه دوم جلوگیری میشه

پس چیکارکنم 

فردا اورزانسی بخورم؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
عزیزم ماه اول ریسک داره  منم بی احتباطی کردم ماه اول با ال دی باردار شدم

فردا میرم اورژانسی میخرم میخورم،😑

دیگه فایده نداره گلم .اورژانسی فقط همون موقع باید بخوری  حالا انشاالله که این بارو به خیر بگذر ...

انشاا.‌

بعد از خوردن اورزانسی ال دی رو ادامه بدم یا قطعش کنم؟

عزیزم اگہ بچہ نداری اصلا نخور چون خیلی ضرر دارہ من 6ماہ خوردم 4سال در اقدام ولی باردار نشدم ھیچی مشکلی ندارم فقد میگن بخاطر قرص کہ خوردی 

خدا جون یعنی میشہ این ماہ مامان شدم حس دارم این ماہ مامان شدم امیدم فقط تویی😍
عزیزم اگہ بچہ نداری اصلا نخور چون خیلی ضرر دارہ من 6ماہ خوردم 4سال در اقدام ولی باردار نشدم ھیچی مشک ...

خب پس چیکارکنم 

کاندوم که نمیذاره 😑

طبیعی هم اعتباری نیست 

ایناهم ک ضررداره

عزیزم اصلا قرص نخور بخدا پشیمون میشی  من فقد 6ماہ خوردم الان ھم ھیچ مشکلی نداریم ولی دکتر گفت بخاطر قرصی کہ خوردی 

خدا جون یعنی میشہ این ماہ مامان شدم حس دارم این ماہ مامان شدم امیدم فقط تویی😍
بزار دکتر یہ قرصی برات بنویسہ کہ ضرری ندارہ

باشه چشم مرسی